2777
2789

واقعا خیلی دوستشون دارم و بهشون افتخار میکنم امسال تو فامیلمون طرف 25 سال سن داشت پزشکی روزانه قبول شد

درخواست دوستی پذیرفته نمیشود   این کاربری دست سه تا دوسته      یکی کنکوری اون یکی دانشجو یکی هم  فارغ از هر درسی که در حال تلاش برای ایندشه     به دلیل احترام به خودم جواب بی شعور هارو نمیدم 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مگه ۲۵ خیلیه؟ 🤕😐 منم ۲۵ ام

میدونم سنی نیست ولی همه بهش میگفتن نمیشه و سنت داره میره بالا و...

درخواست دوستی پذیرفته نمیشود   این کاربری دست سه تا دوسته      یکی کنکوری اون یکی دانشجو یکی هم  فارغ از هر درسی که در حال تلاش برای ایندشه     به دلیل احترام به خودم جواب بی شعور هارو نمیدم 

اتفاقا کار ضایعی کرده بره کنار هجده ساله ها که چی؟؟توی هجده سالگی باید می رفت دانشگاه و الآن دانشجوی ...

😐😐

لطفا با من دعوا نکنید دیگه سیم کارت ندارم عضو شم با تشکر 😑😑😑😑😵‍💫   اگه وسط تاپیکام غیبم زد دلخور نشید 😂  

اتفاقا کار ضایعی کرده بره کنار هجده ساله ها که چی؟؟توی هجده سالگی باید می رفت دانشگاه و الآن دانشجوی ...

همین ۲۵ ساله که پزشکی قبول شده از خیییییلی از ۳۵ ساله ها و بالاتر هاش جلو تره

چ ربطی داره

😍 وقتی یه نابینا درمان میشه          اولین چیزی ک دور میندازه عصاشه........                                              . من از اونام که فحش میخوره ولی راست میگه.                                خسته از این مردم بس که بیکارن..........‌‌‌‌‌‌‌....                                                                                      میگن ادمارو از بدیای گذشتش قضاوت نکن شاید سحر توبه کرده باشه اما من میگم ادمارو از خوبیای گذشتشون نشناسید ممکنه همین امروز صب کثیف شده باشه، میدونی بحثه روحه.****تتلو****                      +پیش من کم گله کن من بدم میاد حتی از تلفن+           ❤️کار بر no aks هستم❤️   

نوچ من اینجور فکر نمیکنم چون نتونست 18 سالگی بره پس هیچ کاری برای هدفش نمیکرد به جای اینکه تو 80 سالگی حسرت بخوره کاری که دلش میخواست  انجام داد 

هیچوقت برای هیچ کاری دیر نیس گلم.. مهم اینه که آدم برای هدفهاش بجنگه و تلاش کنه

نامه ای به فرزندم:«مادرت روزایی رو زندگی کرد که قابل زیستن نبود،مگر فقط به خاطر وجود تو» 

اگه هدف متعالی و والا  باشه جنگیدن برای اون هدف خیلی ارزشمند است ولی هدف های پوچ  نه

مثلا من توی مدرسه مادری دیدم بعد از هشت تا دختر پسر زاییده بود و می گفت هدفم این بوده پسر داشته باشم و برای هدفم جنگیدم.

یا زنی جلوی دختر بیست ساله  و چند تا دختر دیگه اش کلی پول خرج کرد پسر کاشت گفت باید  دهن مادرشوهرم را ببندم.

پزشکی روزانه هم از همینجور هدف هاست

هدفش علم و خرد نبوده

شوآف بوده و نمایش جلوی دیگران و فخر فروشی 

حیف اون هفت سال عمر نازنین اش پشت کنکور تجربی 

اگه استعداد داشت مثل  خیلی ها هجده سالگی قبول می شد.