2777
2789
عنوان

زندگی تو خونه مادر شوهر

100 بازدید | 2 پست

سلام خانوما کسایی که متاهل هستن میشه راهنماییم کنید ببینم واقعا حق با منه یا الکی حساسم 

ما یک ساله که تو خونه مادر شوهرم زندگی می‌کنیم حدود یک سال دیگه هم باید بمونیم شرایطشو نداریم خونه جدا بگیریم فعلا حس میکنم اصلا حریم خصوصی نداریم همسرم عادت داره همه چیو بگه به خانوادش اوناهم خیلی سوال جواب میکنن از همه چیه زندگی ما باید خبر داشته باشن از اینک حقوق شوهرم چقدره کی حقوقش واریز میشه کی افزایش حقوق داره کی عیدی واریز میشه چقدر بود مبلغش به بیرون رفتنمون کار دارن همسرم میخواد بره بیرون دقیق اطلاع میده کجا میره با کی میره میخوایم سفر بریم هنوز من از تاریخ دقیق اطلاع ندارم ولی خانوادش میدونن ساعت دقیق و دو و خروجمون رو باید بدونه حتی اگه نباشه هم حتما حتما سوال میکنه که چه ساعتی رفتیم چه ساعتی اومدیم حس میکنم جدای از نگرانی دوست داره تحت کنترلش باشیم واقعا اذیت میشم نمیدونم الکی خودمو اذیت میکنم یا واقعا اگر کس دیگه ای هم بود همین مشکل رو داشت 

با همسرم هم که حرف میزنم بدتر دعوا میشه میگه نه تو یچیزی شنیدی از اینک همه چیو نباید گفت اشتباه میکنی اینا چیزای مهمی نیستن ولی ببخشید فکر میکنم تنها چیزی ک راجبش نمیره بگه راجب رابطه جنسی و این چیزا هست🤦‍♀️مابقی رو همه میگه

زندگی کنار همدیگه متاسفانه این بدی هارو هم داره خواه ناخواه دخالت پیش میاد 

عروس ماهم پیش ماست متاسفانه 

واقعا زندگی برای دو طرف سخته

برای شادی روح پدرم و برادرم صلوات و فاتحه بفرستین بهم بگین منم برای امواتتون بخونم

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.