2777
2789
عنوان

شما جای من بودین چیکار میکردین

139 بازدید | 11 پست

نامزدم جدا از خانوادش زندگی می‌کنه به خاطر کارش تو شهر دیگست و هر دو سه ماه چند روز سر میزنه بهشون 

ما مشکلی با هم نداریم اتفاقا قبل از عیدم دو سه روز اومد شهر ما و کلی خوش گذشت

بعدشم که آخر سال بود کارش خیلی شلوغ بود و فشار کاری بالا و ارتباطمون کم شد

از روز عید که رفته پیش خانوادش کلا پنج بار به من زنگ زده . کلا اهل پیام دادن نیستیم

چند روز پیش بهش زنگ زدم لحنم تند بود گفت همون ویروس جدیده رو گرفتیم مریضیم الانم می‌خوام برم تعمیرگاه اومدم زنگ میزنم که نزد(راست می‌گفت از صداش معلوم بود مریضه)

باز دو شب پیش زنگ زد سایلنت بودم پنجاه دقیقه بعدش زنگ زدم احوالپرسی کرد و گفت بیرونم اومدم زنگ می نم که نزد و دیروز و دیشبم زنگ نزد

چه برخوردی داشته باشم؟؟ همیشه همینه می‌ره پیش خانوادش ارتباطمون کم میشه ولی اینبار خیلی شدیده

هر سری معذرت خواهی می‌کنه ولی فایده ندارد

راهنمایی می‌خوام 

(دوست پسرمه بخاطر سایت نوشتم نامزد)

به ارواح جدم کاربری دست دو نفره وگرنه اینقدر احمق نیستم که تاپیک هایی بزنم که زمین تا آسمون مغایرت دارن:/

خب نامزدت که نیست 

هم‌مریضه هم پیش خانوادش چجوری زنگ بزنه

یه لحظه صبر کن                                                          لا به لای شلوغی و کلافگی و سخت گرفتن های زندگی خواستم یه چیزی بهت بگم‌. یه نگاه به پشت سرت بنداز مثل همه ی روزایی که گذشت این روزا هم میگذره خواستم بگم حواست هست دیگه؟ ما یک بار زندگی میکنیم                                                 حالا ادامه بده :)💓🌱

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب نامزدت که نیست هم‌مریضه هم پیش خانوادش چجوری زنگ بزنه

مریضه عزیزم نمرده که

پیش خانوادش باشن چیه مگه ما قصدمون ازدواجه کل فامیلاش می‌دونن

روز دوم عید خواهراش بهم زنگ زدن جلوی خودش بهم عید رو تبریک گفتن

به ارواح جدم کاربری دست دو نفره وگرنه اینقدر احمق نیستم که تاپیک هایی بزنم که زمین تا آسمون مغایرت دارن:/
دوست پسراتونو انقدر جدی نگیرین

عزیزم بعضیا وارد رابطه میشن واسه تفریح 

یکی دوماه با همن و کات میکنن

خیلیا هم دوستن و آشنا میشن و ازدواج میکنن

نمیشه واسه هر دو گروه یه نسخه پیچید😊

من و این آقا دو سال و نیمه با همین خانواده ها مطلعن در حدی که واسه مناسبتها خانوادش زنگ میزنن یا من میزنم 

پس جدیه

جوابت همون خط آخر بود

عزیزم بعضیا وارد رابطه میشن واسه تفریح 

یکی دوماه با همن و کات میکنن

خیلیا هم دوستن و آشنا میشن و ازدواج میکنن

نمیشه واسه هر دو گروه یه نسخه پیچید😊

من و این آقا دو سال و نیمه با همین خانواده ها مطلعن در حدی که واسه مناسبتها خانوادش زنگ میزنن یا من میزنم

ولش کنخودتو معطل کی کردی آخه؟!!

شما فقط از همین چند خط متوجه معطل شدن من شدین؟

نامزدت بود باز یچیزی دوس پسرته خب

قصدمون جدیه دو سال و نیمه با همیم

برنامه خواستگاری چیده بودیم که پدربزرگم فوت کرد