2777
2789
عنوان

بابایی که به بچه ی خودش تعرض میکنه رو باید چیکار کرد😔

| مشاهده متن کامل بحث + 778 بازدید | 32 پست
ب هوای شوخی دس میزنه به مامثلا دارم ظرف میشورم دس میزنه میگ ببینم سفته یا نرمهمن از درون می میرمولی ...

تو دیگ چرا شدی مث مامانت؟

برخورد کن باهاش بگو دستتو بکش ،بس کن ،برو کنار 

اینکه بخوایی اسم منو با تحقیر ریپلایی کنی یابری تاپیکام رو شخم بزنی که درجوابم حرفی بزنی،تبریک میگم تو عقده ایی هستی پس اب خنک بنوش🥛😊دَر من هست هزار من،که گَر بشکند یک من زاده شود مَن دیگر...! 💚🌱(سه تاکاربری ۹۸ امو ترکوندن!دیگه خط ندارم🫤جناب سروان ولوم کن🤦🏻‍♀️) 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دیگه پدر که ته همه ی مهربونیاس واقعا راست میگی یا میخوای بازدید تاپیکت زیاد باشه

زندگی شوق رسیدن به همان فردایست که نخواهد آمد تو نه در دیروزی و نه در فردایی ظرف امروز پر از بودن توست زندگی درک همین امروز است...................... من یک زنم پر از حس شیرین به دست آوردن ها و حس تلخ از دست دادن ها واما اکنون مادری هستم که دلخوش به طفلی که تمام تمام من است.

دیگه پدر که ته همه ی مهربونیاس واقعا راست میگی یا میخوای بازدید تاپیکت زیاد باشه

درسته ولی اینقد از این خبرا هس ک پدر بچشو میکشه تجاوز میکنه اینا واقعیت جامعه هس حالا اسی راس میگ یا ن نمیدونم

+ اگه بگم به عنمی ناراحت میشی؟                                                     _خب به عنم

درسته ولی اینقد از این خبرا هس ک پدر بچشو میکشه تجاوز میکنه اینا واقعیت جامعه هس حالا اسی راس میگ یا ...

خدا عاقبت همه ارو خام به خیر کنه واقعا پدر مادر بودن رو باید بعضی ها برن از حیوون ها یاد بگیرن

زندگی شوق رسیدن به همان فردایست که نخواهد آمد تو نه در دیروزی و نه در فردایی ظرف امروز پر از بودن توست زندگی درک همین امروز است...................... من یک زنم پر از حس شیرین به دست آوردن ها و حس تلخ از دست دادن ها واما اکنون مادری هستم که دلخوش به طفلی که تمام تمام من است.

اسی پدرت تهدید کن که اگر بازم بهت نزدیک شد به فامیل اطلاع میدی،آبروشو میبری

خودتم خیلی مراقب باش تو خونه باهاش تنها نشی

به خواهرتم یاد بده

چند سال پیش پدری که ۳ دختر داشت 

به ۲ دختر بزرگ تجاوز میکرد

دختر بزرگتره حامله شد،حتی مجبور به سقطش کرد

زمانی که به دختر آخری می خواست دست درازی کنه ،جلوش ایستاد

رفت به همسایه گفت،پلیس خبر کردن

متاسفانه مادرشون از تمام وقایع مطلع بود ولی دهنش رو بسته بود

که مثلاً بی آبرو نشن