2777
2789
عنوان

اقدام روز بعد از تخمک گذاری

26142 بازدید | 28 پست

سلام بچه ها من یک روز بعد از تخمک گذاری اقدام کردم به نظرتون امکان بارداری هست؟ خیلی نگرانم الان ۶روز به پری مونده و هیچ علائمی ندارم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من هر علائمی که میگن باردار شی داری و برعکس دارم. من تو سینه هام کیست وجود داره و کلا درد داره و براثر کیست بزرگه اما از وقتی اقدام کردم اصلا دردی تو سینه هام واسه دلخوشی هم دیگه نیست. ببخشید که اینو میگم اما ترشح حالت عادی داشتم اونم دیگه ندارم خوابم خیلی خوب بود اما الان زود بیدار میشم و دیگه نمیتونم بخوابم فقط سمت راست پهلوم درد میکنه که اونم فکر نمیکنم ربطی به بارداری داشته باشه.کلا همه علائم برعکس شده واسم😂😂 واسم خیلی دعا کنید😍😍🙏

یعنی چی ؟  اگه دو شب درمیون حولو حوش تخمک گذاری رابطه داشته باشیم احتمالش هست یا فقط یه شب در م ...

من اگه قبل از تخمک گذاری اقدام میکردم انقدر نگران نبودم چون میگن اسپرم تا ۵روز زنده میمونه اما یک روز بعد از تخمک گذاری اقدام کردم هرجا خوندم گفتن تخمک ۲۴ تا ۳۶ ساعت زنده میمونه اما بچه ها که اینجوری گفتن خیلی امیدوار شدم

یعنی چی ؟  اگه دو شب درمیون حولو حوش تخمک گذاری رابطه داشته باشیم احتمالش هست یا فقط یه شب در م ...

این عکس رو ببینید حتی شما بعد از تخم گذاریتون هم اگه اقدام داشته باشین امکان داره باردار بشین چون تخمک ها تا دو روز زنده اند ولی اکثرا یک شب درمیون رو توصیه میکنند

خدایا شکرت ♡♡
این عکس رو ببینید حتی شما بعد از تخم گذاریتون هم اگه اقدام داشته باشین امکان داره باردار بشین چون تخ ...

ممنونم عزیزم😘 دعا کنید منم مامان شم. الان واسه گذاشتن بی بی چک زوده اما خیلی بیتابمممم