2777
2789

سلام. یه سوالی که جوابش به شدت چالش بر انگیزه. گاهی میبینیم که آدما برای توجیه عملکردشون میگن بدن خودمه دلم می خواد خودمو نابود کنم. به نظر شما اگر یه کسی امانتی رو موقتا برای اینکه بتونی باهاش توی این دنیا زندگی کنی به ما سپرده و دستورالعمل استفاده از اون هم بارها تکرار کرده باز هم ما باید بگیم مال خودمه می خوام فلانش کنم، می خوام سیگار و مواد و مشروب و هرزگی و هرجور فیلم دیگه است سرش دربیارم؟ اگر باور کنیم که نگهداری از امانت لیاقت می خواد حتی برای اثبات خودمون هم که شده خیلی کمتر اشتباه می کنیم.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب اینکه بدن امانته عقیده شخصی شماست که برخواسته از باورهای دینیههمه این عقیده رو ندارن جانم

اینکه کسی این روباور داشته باشه یا نداشته باشه رو اصل قضیه تاثیری نداره ،چون ما اعتقاد نداریم دلیل نمیشه از تک تک بلاهایی که سر بدنمون آوردیم از ما بازخواست نشه .

ببین یک اینکه تو مثلا به خدا و اسلام باور داری. اون فردی که مشروب می‌خوره نداره طبیعیه قبول نکنه حرفت رو.

و آره متاسفانه یا خوشبختانه. تا وقتی اون فرد مشکلی تو زندگی بقیه ایجاد نکنه بدن خودشه. فقط هم می‌شه آگاه کرد نمی‌شه طلبکار بود که چرا با بدنت اینطوری می‌کنی.

.She's somebody , not some body.  

اره مال خودشه و مسیولیتش هم مال خودشه ...البته به شرطی که روی زندگی بقیه مردم تاثیر منفی نذاره

اگر مال خودشه میشه بفرمایید از کجا خریده یا چه زحمتی برای ایجادش کشیده؟ پس اگر یکی زیباتر بود و یکی خوش اندام تر بود باید منزلت و شان بیشتری هم داشته باشه چون به قول شما ماله خودشه!!

به نظر من این بدن امانتی بیش نیست که هر کسی با توجه به ظرف وجودیش یک مقدار خاصی بهش امانت سپرده شده!

اره مال خودشه و مسیولیتش هم مال خودشه ...البته به شرطی که روی زندگی بقیه مردم تاثیر منفی نذاره

کسیکه برای بدن خودش احترام قائل نشه وبه هر دلیلی بهش آسیب بزنه مطمئن باش برای بقیه هم ارزشی قائل نیست ،اینجور کلمات که شما می فرمایید فقط یک سری توجیهات هست برای اینکه وجدانمان در مقابل کارهامون راحت باشه که چند سال اخیر مد کردیم .

حتی اگه این چیزی که میگین رو همه قبول داشته باشن بازم یک چیزی هست بین اون فرد و خدای خودش 

واقعا این وسط ما هیچ کاره ایم 

خانم های خوشگل هیچوقت باهم پرابلم نداشتن🎀 آدما حتی اگه بخوان هم نمیتونن نسبت به هم بی تفاوت باشن/ صبر میکنم تا صبرم تمام شود، صبر میکنم تا خدای مهربان به من اجازه‌ی انجام کارم را بدهد، صبر میکنم تا از صبرم کوه ها آب شوند، صبر میکنم تا صبر بداند من بر چیزی تلخ تر از صبر، صبر کرده ام

حتی اگه این چیزی که میگین رو همه قبول داشته باشن بازم یک چیزی هست بین اون فرد و خدای خودش واقعا این ...

بله درسته ولی اگر به جای بحث های بی ارزشی که صبح تا شب اینجا مطرح میشه که واقعا وقت همه ما رو میگیره، ای کاش به این فکر بشه که از کجا اومدیم، اینجا چه کار داریم می کنیم و قراره بعدش چه اتفاقی برامون بیوفته!

اگر مال خودشه میشه بفرمایید از کجا خریده یا چه زحمتی برای ایجادش کشیده؟ پس اگر یکی زیباتر بود و یکی ...

مال خودشه یعنی مسیولیت نگهداریش با خودشه اگه دلش خواست داغونش کنه و اگه دلش خواست ایده آل و زیبا نگهش داره ، یعنی خدا بهش اراده و آزادی انتخاب داده که چطور با خودش رفتار کنه ....ملاک برتری هم زیبایی نیس ملاک انسانیت و دانایی هست 

کاربر آقا ...با مغرور مغرور باش با فروتن فروتن