2777
2789
عنوان

مامان بابام همش تو خونه دعوا میکنن

300 بازدید | 22 پست

مامان بابام به زور باهم ازدواج کردن و قرار بود طلاق بگیرن ولی بابا بزرگم و زنبابای مامانم نزاشتن الان یک‌ بند تو خونمون دعواس اکثر مواقع حق با مامانمه مامانم نمیتونه از خودش دفاع کنه و حرف بزنه همش میگه دلم میخواد طلاق بگیرم همش میگم جواب بابا رو بدین نزارین رو دلتون بمونه ولی الان نمیدونم چی درسته چی غلط شاید دارم اشتباه میکنم به خدا دیگه موندم این وسط من ۱۶ سالمه هنوز واقعا دلم نمیخواد با بابام تنها باشم تعصب خیلی شدید دارن الکی به همچی گیر میدن چرا با فلانی حرف زدی چی میگفتی چرا داشت نگات میکرد چرا تنها رفتی سر کوچه چرا تنها رفتی مدرسه حتی یه مدت به مامانم گیر میدادن با داداشش تنه‌اش نزار تو خونه 

اگه به زور ازدواج کردن پس چرا تورو حامله شده .. بخاطر هوس چرا باید زندگی یه نفر دیگه خراب بشه

من الان دیگه نمیتونم برم یقه مامان بابامو بگیرم بگم شما که دیدین اولیو آوردین زندگیتون خوب نیست چرا باز من 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

واسه بابات چرا فعل جمع به کار میبری؟ 

مقصر پدربزرگته که پشت مامانت نیست چی میشه گفت واقعا

"ارغوان میبینی؟ به تماشاگهِ ویرانیِ ما آمده‌اند..." "ملتی هستیم که هنوز خشنونت رو مردونگی، حماقت رو نجابت، شادی رو هرزگی، دزدی رو زندگی میدونیم؛ راه درازتری تا انسانیت داریم. و راه دراز تری تا آرامش و عشق." "مدرسه که میرفتیم، هربار که دفتر مشقمون رو جا می ذاشتیم معلممون میگفت: مواظب باش خودتو جا نذاری! ما می خندیدیم و فکر می کردیم نمیتونیم خودمونو جا بذاریم! بزرگ که شدیم بارها و بارها خودمونو جا گذاشتیم؛ توی یه کافه، توی یه خیابون، توی یه شعر..." " اگه سوال در زمینه کنکور داشتید بپرسید 📚🤍"

منم عین تو... اعصاب هم دیگه ندارم اما چیکار میشه کرد؟ هیچییی فقط انرژی منفیشون و باید دور کرد

ینی چی آخه واقعا بابام دیوونمون کرده مامانم میخوان برن بیرون میگن چرا تنها گذاشتیش تو خونه با مامانم میرم میگن چرا رفتی اونجا که پسر فلانی اون کنار وایستاده بوده میرم خونه خالم میگن چرا فلانی هی میاد اونجا دیگه کلافه شدم

ینی چی آخه واقعا بابام دیوونمون کرده مامانم میخوان برن بیرون میگن چرا تنها گذاشتیش تو خونه با مامانم ...

حالا برای تو خوبه... مادر و پدر من هر روز دعوا میکنن و سرموم و میبرن... هر روز اعصاب واسم نمیمونه... از ی طرفم هیچ پولی هم نداریم و ندارم... بد کلا هر پولی که بابام در میاره رو میداد به فامیل و یکم واس خودمون مامانم از صبح زحمت میکشه و همه کار بیرون و خونه و.. انجام میده و خیلی ضعیف شده... منم اعتماد به نفسی ندارم... و خجالتی ام کاملااا منی که حقم خورده شد... اونا اونجا خوشحالن و ما اینکه دعوا و بد بختی 

حالا برای تو خوبه... مادر و پدر من هر روز دعوا میکنن و سرموم و میبرن... هر روز اعصاب واسم نمیمونه... ...

اینکه میبینم مامان بابام اصلا باهم کنار نمیان خیلی بده باز خداروشکر من مامانم معلمه حداقل خرج منو میده 

اینکه بگم طلاق بگیرین راحت شین خیلی برام سخته با خودم میگم بعدش چی بعدش من قراره چی بشم 

درکت میکنم... به نظرم طلاق بگیرن بهتره چون آرامش داری و دارن

نمیدونم بخدا میترسم داداشم ازدواج کرده و خونه خودشه اگه مامانمم برن من دیگه واقعا توان سر کردن تنهایی با بابامو ندارم حداقل الان که جواب بابامو میدم یکی هست که نزاره کتک بخورم اون موقع دیگه کسی نیست یکی میزنه تو دهنم

نمیدونم بخدا میترسم داداشم ازدواج کرده و خونه خودشه اگه مامانمم برن من دیگه واقعا توان سر کردن تنهای ...

واسا... مامانت نگهت نمیداره مگه؟ اگه اینطوریه پس چیزی نگو... سعی کن به حرف هاشون اهمیت ندی بیشتر تایمت رو اتاق باش درس بخون و بهونه بیار تا نبینیش... 

واسا... مامانت نگهت نمیداره مگه؟ اگه اینطوریه پس چیزی نگو... سعی کن به حرف هاشون اهمیت ندی بیشتر تای ...

من چمیدونم اگه طلاق بگیرن چی میشه اصلا مامانم جایی داره بره که منم با خودش ببره اصلا بابام می‌زاره فعلا که تا سر کوچه هزار جور جواب پس میدم اصلا ایناش به کنار تو بابات هرچقدرم بد دلت میاد تنه‌اش بزاری؟

الآنم همش تو اتاقم از اتاق نمیام بیرون بابام میگه تو اتاق چیکار می‌کنی معلوم نیست داری چیکار می‌کنی که نمیای بیرون بیام بیرون قطعا من یچیز میگم بابام یچیز دعوا میشه نیام بیرون مشکوک میشه یهو میاد گوشیمو از دستم می‌کشه همشو چک می‌کنه چیزیم گیر نمیاره فقط اعصاب من به هم میریزه

من چمیدونم اگه طلاق بگیرن چی میشه اصلا مامانم جایی داره بره که منم با خودش ببره اصلا بابام می‌زاره ف ...

خب.. پس احتمالا کلا طلاق نمیگیرن... اگه میشه که پیش روانشناس برو خودت.. روانشناس مدرسه یا آنلاین و...منم اعصاب نمونده واسم.. من کاری از دستم بر نمیاد فقط میتونم بگم امیدوارم مشکلت حل بشه 🌹