2777
2789
عنوان

خوشی زده زیر دلش😂😂😂😂😂

182 بازدید | 4 پست

بچه ها من از اینجا یا خیلیا از مادرهمسرهای بد ذات شنیدم و ازار و اذیت هاشون؛ مادرشوهر خودمم که ماشااله اصلا تو فامیل به جلب بودن معروفه؛ ولی خاله م وای نه چونکه خاله مو اینو بگما، با دست خالی انقدر از نظر مالی پسرشو حمایت های درشت کرد، همیشه کم توقع و بی حاشیه بود، احترام میذاره در حد بنز یعنی عروسشو صباخانوم صدا می زنه بعد  اینهمه سال ، یکبار حتی بهشون نگفته بچه بیارید، یکبار نگفته من که خونه دارم بیاین پایین خونه خودم، هرچی تعارفش می کنن بره جایی مثل سفر باهاشون میگه نه جای من نیست، و هزارتا خصلت دیگه؛ ولی عروسش انقدر روش سواره، باهاش قلدری حرف می زنه ، خودشو بالا می دونه، در صورتی که خاله م لیسانسه و کارمندبازنشسته ، عروسش فوق دیپلمه و دنبال کار؛ یعنی اگه مادرشوهر بداخلاق و جیغ جیغوی منو داشت چی؟ 

یکی خلاصه کنه داداشیا 

•دنیایِِ آرزوهام تو چشمایِ هیزٍ تو نیست :/                          •اگع الماس نباشع برا من نیست:/                                             •و در آخر هیچکس ب زیبایی حرفهایش نبود!:/                                     ○آدم تنها باشع ب "خ♡دا" نزدیک ترع○

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خاله اش مادر شوهر خوب و با شعوریه ولی عروسش جلب

خیر ببینی دختر 

تو از اونایی ک سر جلسه میگن ما هیچی نخوندیم تو براشون خیلی مختصر و مفید خلاصه مطالبو میگی

•دنیایِِ آرزوهام تو چشمایِ هیزٍ تو نیست :/                          •اگع الماس نباشع برا من نیست:/                                             •و در آخر هیچکس ب زیبایی حرفهایش نبود!:/                                     ○آدم تنها باشع ب "خ♡دا" نزدیک ترع○