2777
2789

قرص پوکساید ۱۰ خوبه. شبی یکی بخور بعد یک هفته استفاده کم کم آرومت می کنه و شب ها یه خواب راحت می ری 

اگه قرص گیاهی هم می خواهی یه قرص خوب بهت معرفی کنم

هر که یمنی ها را دوست بدارد مرا دوست داشته و هر که با آنها کینه ورزی کند با من کینه ورزی کرده است. پیامبر اکرم (ص)

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ملاتومین بخور عوارضم ندارع

‏دعوا با باباها هم عجیبه، اصلا چیزی به اسم قهر کردن بعد پروسه‌ی دعوا تو سیستمشون وجود نداره، هر چقدرم دعوا بد باشه پنج دقیقه بعدش میان میگن این فیلترشکنم چرا کار نمیکنه بابا؟

تاثیرش؟برا ضد خشم میخام

ارام بخش هست. بله به مرور خشم و عصبانیت کمتر می کنه

هر که یمنی ها را دوست بدارد مرا دوست داشته و هر که با آنها کینه ورزی کند با من کینه ورزی کرده است. پیامبر اکرم (ص)

اگر بیشتر از پنج تا بخوری چه میشوه؟

پوکساید بیشتر ۵ تا بخوری؟  نمی دونم من تا حالا بی محابا مصرف نکردم.  حتی تو اوج افسردگی ها و مشکلات  داروها رو طبق نظر دکتر مصرف می کردم بالاخره ما در برابر سلامتی این بدن مسول هستیم و اون دنیا باید جواب پس بدیم!