2777
2789
عنوان

یعنی داره خیانت میکنه

227 بازدید | 26 پست

حدودا ۴ ۵ ماهه وارد رابطه شدیم .

یکم خودشیفته است

بعضی روزا خیلی خوبه و یکجوری رفتار میکنه انگار عاشقمه

روز بعد ممکنه سرد و خشک باشه

ایموجی استفاده نمیکنه و خب توی چت بعضی منظور ها درست فهمیده نمیشه

حرفی نداریم زیاد با هم بزنیم یعنی من یک چی بگم گفتم اون خیلییی خیلیی کم

بهم عکس نمیده ،میگم خب چرا ؟ میگه زشتم در صورتی که اصلااا اینطوری نیست و خیلیم خوب و قشنگه

بهم زنگ نمیزنه ،پیامک گاهی

ذوق و شوق نداره انگار و بلد نیست قربون صدقه بره

زیادم همو نمی‌بینیم متاسفانه

و اینکه جدیدا اینطوریه گاهی زود سین میزنه

گاهی هم خیلیییییی دیر و

دوبار هم خواستیم کات کنیم ولی خب من نمیتونم 😑

حرف جنسی و اینا هم نمیزنه

فالور دختر زیاد داره

و زیادم دوس نداره کسی از رابطمون خبر داشته باشه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

احتمال اینکه شمارو توی آب نمک نگه داشته باشه و رابطه اصلی‌ش باکسی دیگه باشه خیلی زیاده بنظرم

بدترین کاربران سایت ازنظرمن : ۱. به پروفایل و اسم کاربریت گیرمیده  ۲. تاپیک هاتو چک میکنه و وسط بحث، مشکلاتت رو توسرت میکوبه!  ۳. ب استارتر میگه سریع حرفاتو بگو خوابم میاد!!  ۴. نظراتشو بشدت تحمیل میکنه و اصرار داره توی فلان کتاب خونده ک اسمش رو یادش نیست!   ۵. اگ نظرت باهاش موافق نباشه، شروع میکنه به توهین و تحقیر!  ۶. جوری غلط املایی همه رو میگیره انگار اینجا امتحان دیکته‌س و اونم معلم فارسی!  ۷.توی تاپیک‌ش کلی نظر میدی، هیچ اهمیتی نمیده! 

احتمال اینکه شمارو توی آب نمک نگه داشته باشه و رابطه اصلی‌ش باکسی دیگه باشه خیلی زیاده بنظرم

خودمم نمیدونم به خدا 

قبل اینکه رل بزنیم اصلا خودش اومد پیویم و گفت در حقم لطف کن و فلانی رو برام صحبت کن که اگه اوکی باشه رل بزنیم 

بعد با اون به توافق نرسیدن 

من چون خوشم اومده بود ازش بهش گفتم و بعد هم اوکی شدیم