2777
2789
عنوان

یعنی داره خیانت میکنه

| مشاهده متن کامل بحث + 227 بازدید | 26 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خودمم نمیدونم به خدا قبل اینکه رل بزنیم اصلا خودش اومد پیویم و گفت در حقم لطف کن و فلانی رو برام صحب ...

چقد اشتباه کردی...

خب اون یکی دیگه رو میخاسته

شما گفتی اون نشد ، بیا بامن

همینجوری الکی قبول کرده

کات کن اصلا تردید نکن

بدترین کاربران سایت ازنظرمن : ۱. به پروفایل و اسم کاربریت گیرمیده  ۲. تاپیک هاتو چک میکنه و وسط بحث، مشکلاتت رو توسرت میکوبه!  ۳. ب استارتر میگه سریع حرفاتو بگو خوابم میاد!!  ۴. نظراتشو بشدت تحمیل میکنه و اصرار داره توی فلان کتاب خونده ک اسمش رو یادش نیست!   ۵. اگ نظرت باهاش موافق نباشه، شروع میکنه به توهین و تحقیر!  ۶. جوری غلط املایی همه رو میگیره انگار اینجا امتحان دیکته‌س و اونم معلم فارسی!  ۷.توی تاپیک‌ش کلی نظر میدی، هیچ اهمیتی نمیده! 

چقد اشتباه کردی...خب اون یکی دیگه رو میخاستهشما گفتی اون نشد ، بیا بامنهمینجوری الکی قبول کردهکات کن ...

خب اون یکی هم ندیده بود اصلا 

روی هوا گفت صحبت کن و فلان یعنی فقط عکسشو دیده بود 

الانم از اینکه با منه ابراز ناراحتی نمیکنه 

اتفاقا گاهی میگه چقدر خوب با تو آشنا شدم و فلان 

منم ادمی هستم که وقتی از یکی خوشم بیاد خیلی باهاش اوکی میشم و یک جورایی صد خودمو میزارمو 

حرفایی که میزنه ناراحت کننده نیست 

بعضی رفتاراش اعصابمو خورد میکنه 

یکهویی انگار دمغ بشه برع توی خودش 

یکهویی هیجانی بشه 

اصلا فازش معلوم نیست 

از طرفی هم چون دو جا کار میکنه و یکی از شغلاش واقعا صبر و حوصله میخواد و درسم میخونه همزمان 

میگم طبیعیه که یکم خسته و شلوغ باشه ‌..

مرد وقتی یه دختر رو حقیقتا دوست داشته باشه و دختر رویاهاش باشه براش له له میزنه. همش دنبالشه همش میخ ...

میفهمم خودمم 🥲

ولی انقدر این خوبه 

اصلا فکر اینکه بخوام ازش جدا بشم هم یکجورایی بغضیم میکنه💔

خب اون یکی هم ندیده بود اصلا روی هوا گفت صحبت کن و فلان یعنی فقط عکسشو دیده بود الانم از اینکه با من ...

خب باهاش ی قرار بذار و کاملا جدی حرف بزنین

توقعاتی ک از رابطه داری رو بهش بگو

و ازش درمورد این مودی بودنش بپرس

اگ ب نتیجه رسیدین ادامه بدین

بدترین کاربران سایت ازنظرمن : ۱. به پروفایل و اسم کاربریت گیرمیده  ۲. تاپیک هاتو چک میکنه و وسط بحث، مشکلاتت رو توسرت میکوبه!  ۳. ب استارتر میگه سریع حرفاتو بگو خوابم میاد!!  ۴. نظراتشو بشدت تحمیل میکنه و اصرار داره توی فلان کتاب خونده ک اسمش رو یادش نیست!   ۵. اگ نظرت باهاش موافق نباشه، شروع میکنه به توهین و تحقیر!  ۶. جوری غلط املایی همه رو میگیره انگار اینجا امتحان دیکته‌س و اونم معلم فارسی!  ۷.توی تاپیک‌ش کلی نظر میدی، هیچ اهمیتی نمیده! 

خب باهاش ی قرار بذار و کاملا جدی حرف بزنینتوقعاتی ک از رابطه داری رو بهش بگوو ازش درمورد این مودی بو ...

همون اول اشنایی گفت من پارتنر خوبی نیستم و مودیم مشکلی نداری؟ 

منم گفتم نه اوکیه 

ولی خب الان یکجوریم 

سوالات زیادی توی ذهنمه 

که چرا عکس نمیده 

چرا زنگ نمیزنه 

چرا یکهویی سرد میشه 

چی بگم به خدا 

همون اول اشنایی گفت من پارتنر خوبی نیستم و مودیم مشکلی نداری؟ منم گفتم نه اوکیه ولی خب الان یکجوریم ...

موندم وقتی گفته خوب نیستم و مودی ام چرا ادامه دادی دختر

ی کم رو عزت نفس‌ت کار کن

چقد خودتو کوچیک کردی براش

هرچی گفته قبول کردی !

بنظرم شایدم متاهله

ازش شناسنامه بخواه

عزیزم هر ادمی تو این دنیا لایق اینکه  توی یه رابطه احساس دو رطفه ای رو تجربه کنه و  طرف مقابل جسارت این و داشته باشه که دستش و بگیره و به تمام جهان نشونش بده با افتخار 

اگه  حاضر نیست کنار تو دیده بشه و اسمش کنار اسم تو بیاد پس لایق بودن کنارت و گرفتن انرژی و وقتت نیست 

با چیزایی که تعریف کردی صرفا برای سرگرمی با توعه و منتظره که ادم اصلی زندگیش و راضی کنه یا پیدا کنه  اما تو صرفا یه اب نمک بیشتر نیستی تو زندگیش برو با کسی که  باهات بازی نکنه  واقعا دوستت داشته باشه دستت و بگیره تو خیابون راه بره  کسی پرسید بگه توی رابطه ام   از بودن کنارت نترسه  و خجالت نکشه   

رابطه ای که  شما  باهم  سرد باشین  دوستای هم و نشناسین تو جمع های مختلف باهم نباشین  زیاد هم و نبینید  و تو ی این دنیا ۱۰۰ سالم بگذره  کسی نفهمه شما باهم بودین فایده نداره  

😔              

موندم وقتی گفته خوب نیستم و مودی ام چرا ادامه دادی دختری کم رو عزت نفس‌ت کار کنچقد خودتو کوچیک کردی ...

شاید رل داشته باشع و قصدم ازدواج باشه 

ولی مطمئنم زن نداره .

در هرصورت حرفاتون رو خوندم و به نظرم جدا بشم بهتره 

تا اتفاق خاصی هم نیوفتاده 

و خیلییی هم وابسته نشدم 

عزیزم هر ادمی تو این دنیا لایق اینکه توی یه رابطه احساس دو رطفه ای رو تجربه کنه و طرف مقابل جسارت ...

اوهوم

ممنونم از راهنماییت عزیزم ♥️

به نظرم جدایی کار درست تری باشه