2777
2789

بنظرم تنها راه رعایت انسانیت متکی شدن به دین حقیقی ک خدا برای انسان فرستاده

اگ بخواد هر کی راه خودش بره ک نمیشه

مثل سی مرغ ک برای رسیدن به سیمرغ باید از هدهد پیروی میکردن

مرگ بر اسرائیل کودک کش. به سرنوشت دشمنان اباعبدالله مبتلا بشی نکبت کودک کش😠
بنظرم تنها راه رعایت انسانیت متکی شدن به دین حقیقی ک خدا برای انسان فرستادهاگ بخواد هر کی راه خودش ب ...

همه ی دین ها خدارو میپرستن خب اره یه دین باید داشته باشی ولی مهم همون انسانیته دیگه

ساعتی میزان اینی،ساعتی میزان آن.   یک نفس میزان خود شو تا شوی موزون خویش

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

معیار هیچ فلسفه اخلاقی ای به درستی فلسفه اخلاق اسلامی نیست .... اگه تمام مکاتب اخلاقی رو مطالعه کنی متوجه می شی معیار هیچکدوم به اندازه اسلام درست و عقلانی نیست ..... والبته به نظرم همه چیز به هم ربط داره نمیشه آدم هیچ قانونی برای خورد و خوراک ، یا چیزی هایی که می بینه و می شنوه و .... نداشته باشه و توقع داشته باشه مغز و روحش همچنان سالم باشه و اگر هم سالم نباشه انسانیتش به مشکل می خوره پس همه ی مسائل باید سر جاش رعایت بشه تا یک انسان رو تکمیل کنه نه فقط اخلاقیات 

بنظرم تنها راه رعایت انسانیت متکی شدن به دین حقیقی ک خدا برای انسان فرستادهاگ بخواد هر کی راه خودش ب ...

عزیزم همه ی دین ها خدارو قبول دارن

حتی همون مسیحی ها و اروپایی ها خدا دارن

شکرگذاری روزانه دارن. منتهی تفاوت های جزئی توی راه رسیدن به خدا دارن اما تهش به خدا میرسن همشون

اخلاقیات یه مرحله فراتر از دینه و البته خیلی سخت تر 

فکر نمیکنم کسی بدون بلد بودن جمع و تفریق بتونه انتگرال رو انجام بده 

خیلیا هستن دین ندارن ولی آدمای به شدت خوبی هستن به آدمای دیگه کمک میکنن و خیرشون به همه میرسه خیلی هم عالیه ولی ادعای پیروی از اخلاقیات یکم بزرگه 

من خدا را آنجایی دیدم که برنامه های مرا بهم میزد تا قشنگ ترش کند🌿
معیار هیچ فلسفه اخلاقی ای به درستی فلسفه اخلاق اسلامی نیست .... اگه تمام مکاتب اخلاقی رو مطالعه کنی ...

عزیزم هرکسی توی هردینی مهم اینه پایبند و شکرگزار باشه

چه مسیحیت چه اسلام چه هر دینی

اینجا کسی دین رو تعیین نکرد. درباره انسانیت صحبت شد

که توی همه ی دین ها هست

اخلاقیات یه مرحله فراتر از دینه و البته خیلی سخت تر فکر نمیکنم کسی بدون بلد بودن جمع و تفریق بتونه ا ...

دقیقا. بعضیا دیدگاهشون اینه فقط مسلمون ها میرن بهشت اما اینجور نیست. قطعا توی بهشت مسیحی ها و یهو دی هاهم هستن. ادمایی که به صورت کلی انسان بودن، و به همون دین پایبند بودن حالا هرچی که بوده

دقیقا. بعضیا دیدگاهشون اینه فقط مسلمون ها میرن بهشت اما اینجور نیست. قطعا توی بهشت مسیحی ها و یهو دی ...

ما نمیدونیم متر و مقیاس خدا چیه 

همینش هم قشنگه و هم ترسناک 

دقیقا. بعضیا دیدگاهشون اینه فقط مسلمون ها میرن بهشت اما اینجور نیست. قطعا توی بهشت مسیحی ها و یهو دی ...

منم در این مورد چیزایی خوندم ولی میترسم بگم.

بسم الله الرحمان الرحیم. سلام. نابینا هستم. صفحه‌خوان nvda, همه نوشته های متنی جز عکسنوشته ها رو در کامپیوتر میخونه. امروز برای سلامتی و ظهور امام زمانت دعا کردی؟ صلوات فرستادی؟ برای فرج و رفع غربت هزار ساله امام معصوم و مهربانت چه کردی؟! امام زمان هر لحظه دعاگوی ما و آمینگوی دعاهایمان هستند. همه هستی و وجودمون و نعمتهایی که داریم به برکت وجود حضرته. ما خلیفه خدا در زمینیم و باید کانال رحمت الهی باشیم، در آخرت همه با هم بریم بهشت! تاپیکهام همشون امیدبخشن. من به خاطر عهدی که با خدا بستم، از سال 1400 اومدم اینجا و موندگار شدم. عهدم با خدا اینه که به همه امید بدم و همه رو دعوت کنم سر سفره پرمهر خدا و اهل بیت.
ما نمیدونیم متر و مقیاس خدا چیه همینش هم قشنگه و هم ترسناک

خدایی که حکیمه علیمه انسان رو برای کمال آفریده هر چیزی که انسان برای سعادت دنیا و آخرت نیاز داره بیان فرموده و اینجور مسائل مبهم نیستن و تو آیات قرآن بیان شدن.

بسم الله الرحمان الرحیم. سلام. نابینا هستم. صفحه‌خوان nvda, همه نوشته های متنی جز عکسنوشته ها رو در کامپیوتر میخونه. امروز برای سلامتی و ظهور امام زمانت دعا کردی؟ صلوات فرستادی؟ برای فرج و رفع غربت هزار ساله امام معصوم و مهربانت چه کردی؟! امام زمان هر لحظه دعاگوی ما و آمینگوی دعاهایمان هستند. همه هستی و وجودمون و نعمتهایی که داریم به برکت وجود حضرته. ما خلیفه خدا در زمینیم و باید کانال رحمت الهی باشیم، در آخرت همه با هم بریم بهشت! تاپیکهام همشون امیدبخشن. من به خاطر عهدی که با خدا بستم، از سال 1400 اومدم اینجا و موندگار شدم. عهدم با خدا اینه که به همه امید بدم و همه رو دعوت کنم سر سفره پرمهر خدا و اهل بیت.
خدایی که حکیمه علیمه انسان رو برای کمال آفریده هر چیزی که انسان برای سعادت دنیا و آخرت نیاز داره بیا ...

بله خدا تکلیفش مشخصه 

ولی من و شما از درک کامل گفته هاش عاجزیم 

بندگی پیچیده تر از این حرفاست

واسه همین داستانه خوف و رجاء وجود داره

مثلا

من یه ماه روزه واجبم رو گرفتم

ولی خدا تضمین نکرده جایی از من قبول کرده صد درصد!

از اون طرف هم جایی تضمین نکرده اگه روزه نگیری صد در صد میری جهنم!