2777
2789

خیلی عجیبه ، خودمون بچه می‌خواستیم ولی الان که فکر میکنم دیگه بعد بچه کلا شکل زندگیم عوض میشه تا آخر عمر انگار یه نفر بیرون از وجود من قراره زندگی کنه که من باید مراقبش باشم مسولیتش با منه ، بعد اینکه میترسم بعد بچه دار شدن دلم برای زندگی دوتایی که با شوهرم داشتیم تنگ بشه،

کلا انگار یه نقطه ضعف آدم خودش به وجود میاره که کلی قراره نگرانی و استرس بکشه 

البته فعلا معلوم نیست بعد تعطیلات دوباره باید آزمایش بدم و برم پیش متخصص زنان تا قطعی بگن، از خدا میخوام که واقعی باشه ولی میترسم از مسولیت از دلواپسی و دلشوره های بعدش مسولیت سنگینیه ، راستی یکی قراره بیاد که از خانواده خودم از مادر و برادر خودمم قراره برام عزیز تر شه انگار دارم از اون دنیای وابسته به خانواده جدا میشم ، موقع ازدواجم همچین حسی نداشتم هنوزم خودم رو دختر جوان اون خانواده میدیدم اما الان انگار دارم بزرگ میشم زن میشم ، حس میکنم هیچ کس آدمو درک نمیکنه 

خیلی سخته وارد شدن به این مرحله از زندگی؟

منم باردارم معلومه که سخته از وقتی باردار میشی با هر علائم استرس میگیری میگی به بچه م چیزی نشه از هموون اول اولش شروع میشه وقتی صدای قلبش و بشنوی حسیه که برای کسی نمیتونی توصیفش کنی .. سخت ولی خیلی شیرین 

یکی میاد که هم تو اونو از همه بیشتر دوست داری هم اون تورو 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

منم باردارم معلومه که سخته از وقتی باردار میشی با هر علائم استرس میگیری میگی به بچه م چیزی نشه از هم ...

ولی انگار تا قبول کنم این موضوع رو خیلی حس و حال عجیب و بدی رو دارم تجربه میکنم 

پس اقدام نکن دست بردار این حسو با جون و دلت بپذیر وگرنه اینجوری افسردگی میگیری

گلم اقدام داشتم عدد بتام ۹۹ هست به احتمال زیاد باردارم،  خودمون دیگه بعد ۴ سال بچه میخواستیم ولی فقط این حس و حال عجیب برام سخته انگار آدم تو دنیا خیلی تنها میشه و یه مسولیت خیلی سخت رو دوشش میفته 

فقط از خدا میخوام واسه همه مادرا و واسه من آسون کنه این ماجرا رو 

گلم اقدام داشتم عدد بتام ۹۹ هست به احتمال زیاد باردارم، خودمون دیگه بعد ۴ سال بچه میخواستیم ولی فقط ...

پس بیخیال باش خودتو عذاب نده وگرنه بدتر هم میشی با شروع بارداری هورمون ها هم بیشتر فعال میشن و روی اخلاقت و روحیت بیشتر تاثیر منفی می‌زاره

پس بیخیال باش خودتو عذاب نده وگرنه بدتر هم میشی با شروع بارداری هورمون ها هم بیشتر فعال میشن و روی ا ...

ممنون عزیزم ، راستی یه سوال دارم من الان چند روزه دردی مثل درد پریودی دارم حس میکنم الانه که پریود شم کمر و رحمم مثل دوران پریود درد میکنه حتی بیشتر و کل کمرم و بدنم درد میگیره به نظرت عادیه ؟ شما هم همین حسو داشتی یا ممکنه مشکلی باشه؟ 

ممنون عزیزم ، راستی یه سوال دارم من الان چند روزه دردی مثل درد پریودی دارم حس میکنم الانه که پریود ش ...

من درد نداشتم فقط سینه هام درد میکرد ، نه مشکلی نیست اکثرا این درد و دارن کار سنگین اصلا نکن برو دکتر سعی کن بیشتر استراحت کنی و گرمیجات اصلا نخور