2777
2789

۲۳ سالمه پسر هستم . راستش دیگه خسته شدم از این زندگی . ۲۰ سالگی خدمتم تموم شد و یک سال و خورده ای پی کار گشتم و توی شهرمون کار کم گیر میاد مگه با آشنا بازی . و دیدم چیزی دستگیرم نشد رفتم یک سال و خورده ای شاگردی کردم و ام دی اف یاد گرفتم ولی خب با حقوق ماهی سه تومن که نصفشم پول کرایه میشد. خلاصه الان این کارو یاد گرفتم ولی خب هیچ حمایتی از سمت پدرم ندارم که اگه بر فرض وامی گرفتم و ابزار خریدم و مغازه زدم تا جا بیفتم شاید یک مقدار زمان بر باشه که بتونم کرایه مغازه و قسط وام رو بدم سر همین این رو بعنوان شغل دوم در نظر گرفتم اقدام کردم واس نظام . دیگه خیلی خسته ام آرزو موند توی دلم یبار یه پولی دستم رو بگیره که بتونم پس انداز کنم یا باش حرکتی بزنم دلسرد شدم  . الان این کارو یاد گرفتم و استاد کارمم کم بهم پول میده دیگه حوصله و انگیزه ندارم باهاش برم سرکار و کارو هم یاد گرفتم اگه تونستید از تهه دل واسم دعا کنید توی نظام قبول بشم و مسیرم هموار بشه توی این سه سال بعد خدمت خیلی بهم سخت گذشت انگاری بی حس شدم خیلی وقته ولی خب خداروشکر یه سری چیزا یاد گرفتم یاد گرفتم تا پول نداری خاطر کسی و نخواهی یاد گرفتم بی پولی مخصوصا واس پسر استرس اضطراب میاره داغون میکنه و... ولی بازم بخدا آدمی نیستم که مثل بقیه بخوام واس پول هر کاری کنم مگر راه درستش .

خیلی توی دلم حرف ها هست ولی دیگه از گفتنشون خسته ام 

همسر من وقتی ازدواج کردیم 25 سالش بود اونم توی 20 سالگی خدمتش تموم شده بود و تا 5 سال دنبال کار بود حتی وقتی ازدواج کردیم بیکار بود غصه می‌خورد اما ناامید نبود همش میگفت خدا بالاخره کمکم میکنه و کمکش کرد و آزمون استخدامی شرکت کرد و قبول شد الانم خیلی برنامه های دیگه داره که رسیدن بهشون سخته اما ناامید نمیشه اصلا 

شمام هیچوقت ناامید نباشید خدا به وقتش کمکتون میکنه در صورتی که خودتونم بهش اعتماد کنید 

موفق باشید انشاالله

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

آموزش پرورش

خدا روشکر شما اونموقع کنارش بودی بهش قوت قلب دادی من خاطر یه دختری و خواستم بخاطر اینکه دست و بالم باز نبود قبول نکردن و خیلی هم بی احترامی بهم کردن