fgoliiiii مدیر استارتر عضویت: 1403/02/28 تعداد پست: 1739 عنوان بنظرتون همچین آدمی قصدش جدیه یا چی 65 بازدید | 6 پست دانشجوعه و منم دانشجوعم پسر شوخ طبعیه و اینکه مهربونه بهم گفت بریم بیرون مهمون من و...گفتم نه یه وقت دیگ ...از اول هفته تا آخر هفته هر روزشو الکی خونه یکی از فامیلامون نوشتم بعد هر روز میگه رفتید خونه فلانی امروز رفتی اونجا ...حس خوبی بهم میده ولی میترسم پسر خوبی نباشه اذیتم کنه یا اینکه پسر با عرضه ای نباشه نمیدونم ... 1404/01/12 | 01:50 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
missdentist عضویت: 1402/05/04 تعداد پست: 5593 من سال ۴۰۲ یک پسر از دانشگاه که خیلی اکی و مهربون بود همه جا دنبالم می اومد با لبخند نگام می کردمی اومد در کلاسام یک سال بعدش زنگ زد پدرمیک هوو بعد دو ماه دست یکی دیگه رو گرفت ار جلوم عبور کرد و پوزخند می زد هنوز نمیدونم چرا این کارو کرد💔اونم وقتی عاشقش شدم 🌙✨️
fgoliiiii مدیر استارتر عضویت: 1403/02/28 تعداد پست: 1739 سرگرمیه خب پس خیلی خودمو درگیرش نکنم و زیاد اهمیت ندم
fgoliiiii مدیر استارتر عضویت: 1403/02/28 تعداد پست: 1739 من سال ۴۰۲ یک پسر از دانشگاه که خیلی اکی و مهربون بود همه جا دنبالم می اومد با لبخند نگام می کردمی ا ... آدم احمق بیشعور ....ولش کن غصه نخور سیسی
missdentist عضویت: 1402/05/04 تعداد پست: 5593 آدم احمق بیشعور ....ولش کن غصه نخور سیسی 🥲🥲💔برات تعریف گردم مثل من درگیر نشی من باهاش وارد رابطه نشدم ولی به دیدن هر روزش عادت کرده بودم و یک جورایی عاشقش شدموقتی زنگ زدن داشتم از خوشحالی بال در می آوردمبعد اون ۱۰ کیلو از وزنم کم شددیدنش برام باعث شکنجه شده تو دانشگاه حالا 🌙✨️