2777
2789
عنوان

سلام راجب جن

175 بازدید | 15 پست

من به. …. زنگ زدم درباره افسردگی بی درمانم گفتم  گف همزاد داری اقا هرچی قرص میخورم میرم مشاور درست نمیشه که نمیشه گف همزاد داری ۳۰۰ گرفت که بفرسته برای دفع همزاد. حالا موندم چ کنم واقعا تاثیری داره یا این همزاد چی از جون من میخاد

محض احتیاط این کاربری دست چند نفر سیری میشه
همزاد، چی، هس؟

والا همراه انسان یه موجود. شبیه به اون متولد میشع جنه  ممکنه بد باشه با خوب حالا. این دعانویسه گف سید بود گف همزاد داری اگه دفع بشه خودتو پیدا میکنی

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه همه اش دروغه اصلا ما چیزی به عنوان همزاد نداریم

چند وقت پیش من تو یوتیوب یه کلیپ دیدم از یه ساحره سودانی که توبه کرده بود و همه این چیزها را توضیح داد

این آقا مطمئن باش کلاهبرداره

واسه افسردگی یه مدت یوگا کار کن

خب چی شد تاثیری داشت یا نه؟چ خوب گرفته طرفای ما ۵ الی ۶ میگیرن ک

والا هنوز دستم نرسید سرکتابم پول نگرفت سید بود. راست گف عملا هرچی گف حالا موندم چه کنم با این همزاد. واقعا همزاد باعث میشه گره تو کار بیوفته

چقدر عیجب میگم علائم، هاشو میگی ببینم منم دارم یان🥺🫀

نمیدونم والا دقیق ولی گره تو کارت میوفته. بزن نت میاره. نمیزاره ازدواج کنی یا تو رابطه بری بهم میخوره تمرکز نداری

نمیدونم والا دقیق ولی گره تو کارت میوفته. بزن نت میاره. نمیزاره ازدواج کنی یا تو رابطه بری بهم میخور ...

همه ی اینارو ک من دارم🤦🏻‍♀️😂😂😂

یعنی منم جن عاشق دارم😨🤦🏻‍♀️

یه دعانویسی بود سیدهم بود طرف معتادبوذـ

تواگه میتونی خودتوخوب کن

اگه داری اینو میخونی؛ میخوام بهت بگم که هیچوقــــت نباید امیدت و از دست بدی، توی لحظه ای که فکر میکنی به تهش رسیدی و دیگه نمیتونی ادامه بدی خدا برات یه معجزه میفرسته🌱 پس لطفا ادامـــه بده... چون تو قطعا میتونی به خواسته هات برسی به قول الهه ی قمشه ای: «آرزو دلیلِ بر استعداده؛ اگه استعدادشو نداشتی یا قرار بود بهش نرسی خدا هیچوقت تو سرت نمیداختش🦋»اینو یاد بگیر که تو با توهین نمیتونی اعتقاد کسی رو عوض کنی پس احترام خودت رو نگه دار😇 #جذابای سایت💃🏻✨🍻

دختر اول سرکتاب بگیر مطمئن شی منم اینجور بودم مثل چی ترسیده بودم سرکتاب گرفتم گفتم همزادت خاکیه مشکلاتت از همزاد نیس ، عمم دعا زده بود برای اون بود خودم هم میدونستم