2777
2789
عنوان

از زن داداشم انرژی منفی میگیرم

217 بازدید | 11 پست

انرژی بالایی دارم 

جوری که راحت میتونم بفهمم کی چه حسی نسبت بهم داره 

ایشون با ما زندگی میکنه 

و من بارها شاهد بودم که وقتی خوشحالم ناراحت میشه 

حسودی میکنه 

و وقتی به مشکل برمیخورم خوشحال میشه 

انرژی منفی نسبت بهم داره راحت احساس میکنم 

تو یه خونه ایم 

چطور میتونم کاری کنم انرژی منفی روم اثر نذاره؟

خلائی به شکل خداوند در قلب هر انسان وجود دارد و آن هرگز با هیچ چیز آفریده شده دیگری پر نمی گردد و آن فقط با خداوند پر می گردد.🦋                                                                           

خیلی بده ادم اینطوری باشه و درک کنه من از دست همه عذاب میکشم هر چی میگن هر کاری میکنن تا مدتها ذهنم ...

چه خوب ادم این حسو داشته باشه

شما و اسی این حس رو خدادی دارید یا فعالش کردین؟

ما آنجایی باختیم که صداقت داشتیم  در مقابل کسانی که سیاست داشتند🤦🙌

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خیلی بده ادم اینطوری باشه و درک کنه من از دست همه عذاب میکشم هر چی میگن هر کاری میکنن تا مدتها ذهنم ...

دقیقا خیلی بده 

تو یه خونه با همچین آدمی زندگی کردن خیلی سخته 

خلائی به شکل خداوند در قلب هر انسان وجود دارد و آن هرگز با هیچ چیز آفریده شده دیگری پر نمی گردد و آن فقط با خداوند پر می گردد.🦋                                                                           

چه خوب ادم این حسو داشته باشهشما و اسی این حس رو خدادی دارید یا فعالش کردین؟

اصطلاحا به این ادما میگن حساس 

یا مثلا میگن اورتینک 

یه جور نشخوار ذهنی هست که دهن ادمو سرویس میکنه نکته مثبتی نیست 

میشینی کارای همرو انالیز میکنی و حرص میخوری

یعنی کوچکترین حرف مردمو برداشت میکنی و متوجه منظورشون میشی 

فرض کن چهار تا حسودم بخورن به تورت و بخوان هی باهات با تیکه و کنایه هم صحبت کنن 

چه خوب ادم این حسو داشته باشهشما و اسی این حس رو خدادی دارید یا فعالش کردین؟

وقتی تو مسیر آگاهی حرکت میکنی خود به خودی فعال میشه

اصطلاحا به این ادما میگن حساس یا مثلا میگن اورتینک یه جور نشخوار ذهنی هست که دهن ادمو سرویس میکنه نک ...

اها من فک کردم انرژی ادما رو احساس میکنید

نه اینجوری اذیت میشید

ما آنجایی باختیم که صداقت داشتیم  در مقابل کسانی که سیاست داشتند🤦🙌

سلام من یه سوال دارم میشه بپرسم ؟یا اگه ممکنه درخواستم رو قبول کنید

سلام بله بپرسید

نزار ناراحتیو بفهمه ، خوشحال باش حتی شده جلوی اون تظاهر کن بزار بسوزه

فکر میکنم بخاطر همین مورد تبدیل به شخصیت نمایشی شدم