2777
2789
عنوان

۲۴-۲۵ساله ها بیاید باهم دوست بشیم 😊 کی میخواد سال دیگه بچه دار شه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 746 بازدید | 122 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلااام خانمای گل. منم 25 سالمه 6 ساله ازدواج کردم.دخترم 4 سالشه.پسرمم تازه به دنیا اومده  25 رو ...

ای جاااان خوش به حالت کاش منم نی نی داشتم یعنی میشه یه روز‌منم مادر بشم؟؟ 😍 انگار باورم نمیشه اصلا

وااااای عزیزم چندوقتش بود فهمیدی بارداری؟؟

من این اتفاق تو مسافرت برام افتاد. شیراز بودیم.یعنی دقیقا روزهفتم پریودیم که رفتم غسل کردم رابطه داشتیم و یخورده مشکوک شدیم و با توجه به گفته ها که احتمال بارداری کمه بیخیال این شک کوچولو شدیم. بعد که برگشتیم یکی دوهفته بعد خیلی حالم بد بود. فک میکردم بخاطر آبی که تئ مسیر استفاده میکردیم حالم بده چون چند سال پیشم اینجوری شده بودم که رفتم دکتر و آزمایش گفت بخاطر آب معدت میکروبی شده. وقتی از زمان پریودیم گذشت و پریود نشدم رفتم آزمایش که دیدم بعله باردارم... واااای که چقد من اونروز گریه کردم

و چقدررر حالم بد بود... تو سه ماهگی سقط کردم دیگه..

اینقد شرایط بدی بود که نگووو... از یه طرف حال بد. از یک طرف امتحان و پروژه پایان نامه دانشگام.. و از همه بدتر شک خانواده خودم و همسرم.