2777
2789
عنوان

۲۴-۲۵ساله ها بیاید باهم دوست بشیم 😊 کی میخواد سال دیگه بچه دار شه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 746 بازدید | 122 پست
همه ما تو سن کم ازدواج کردیم بچه دار شدیم ولی بعضی کاربرا چنان میگن شما اهل کدوم شهری که فرهنگش اینق ...

نه بابا اهمیت به این حرفا ندید

من یه ساله ازدواج کردم ولی همش کسایی که زودتر از ۲۰ارزدواج کردن رو وقتی میبینم میبینم قدر روحیه سالم و حس زندگی دارن... باخودم میگم کاش منم زودتر ازدواج کرده بودم تکلیف زندگیم زودتر مشخص میشد

٢٣ سالمه ٨ ماهه ازدواج كردم نيني رو ٥ سال ديگه ميارم ان شالله اگر خدا بخواد دارم جايي استخدام ميشم ...

افرین کار خوبی میکنی من 3 ساله ازدواج کردم هول شدم گفتم چه خبره سرکارم نرفتم اشتباه کردم بخدا

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

لطفا حالا برو یه سری ازمایشات بده ک بعد ک دست بکار میخای بشی مشکلی نداشته باشی

نميخوام به اين فكر كنم كه نميشه انرژي منفي نميخوام بگيرم

ولي اين ماه خيلي عقب انداختم ميخوام بعداز پري برم دكتر برام سونو بنويسه 

وقتی برای تاپیک شما نظر میدیم و راهنماییتون می‌کنیم،لایک کردن شما نشانه شعور شماست که “ممنونم از زمانیکه در اختیارم گذاشتید”….اینجا به هیچ عنوان جای درد و دل و مشورت گرفتن برای مسائل مهم زندگی مشترک نیست… لطفا به هیچ عنوان براساس نظرات کاربران با سنهای پایین و فرهنگ های مختلف تصمیم های جدی نگیرید…☘️
نه بابا اهمیت به این حرفا ندید من یه ساله ازدواج کردم ولی همش کسایی که زودتر از ۲۰ارزدواج کردن رو و ...

اخه تو شهر ما همه تو سن کم ازدواج می کنن فکر می کردم فقط شهر ماست الان متوجه شدم همه شهرهای ایران همینه

خدایا قبل از اینکه کم بیارم کمکم کن   
افرین کار خوبی میکنی من 3 ساله ازدواج کردم هول شدم گفتم چه خبره سرکارم نرفتم اشتباه کردم بخدا

عيبي نداره عزيزم الانم ميتوني پيش فت كني

با نيني درس بخوني يا سركار بري

وقتی برای تاپیک شما نظر میدیم و راهنماییتون می‌کنیم،لایک کردن شما نشانه شعور شماست که “ممنونم از زمانیکه در اختیارم گذاشتید”….اینجا به هیچ عنوان جای درد و دل و مشورت گرفتن برای مسائل مهم زندگی مشترک نیست… لطفا به هیچ عنوان براساس نظرات کاربران با سنهای پایین و فرهنگ های مختلف تصمیم های جدی نگیرید…☘️
جدیییی؟؟؟ من خییییییلی دوست دارم زودتر مامان شم 😍 برام دعاکنید

اوخي عزيزم😍ان شالله كه ماه اول اقدامت يه بيبي چك دو خطه خوشگل ببيني

من الان هم ارشد میخونم هم سرکار میرم ولی خییییییلی خستم دلم یه امید قشنگ تو زندگی میخواد مثل یه بچه

حس میکنم الان که حوصلشو دارم باید بچه دارشم که خوب میتونم بهش برشم و براش وقت بذارم حس میکنم چندسال بگذره دیگه این حوصله رو نخواهم داشت

از کار و درس خسسسسته شدم حالم به هم میخوره

بچه ها برای منم دعا کنید صورتم بخاطر تصادف بخیه خورده و جاش مونده دعا کنید دکتر خوب پیدا کنم بتونه ب ...

تهراني و كرجي؟؟دكتر براي ليزر ميشناسم معرفي كنم

بچه ها برای منم دعا کنید صورتم بخاطر تصادف بخیه خورده و جاش مونده دعا کنید دکتر خوب پیدا کنم بتونه ب ...

انشالله امروز روز عزیزیه از حضرت زینب بخواه حاجتتو 

خدایا قبل از اینکه کم بیارم کمکم کن