2777
2789
عنوان

۲۴-۲۵ساله ها بیاید باهم دوست بشیم 😊 کی میخواد سال دیگه بچه دار شه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 746 بازدید | 122 پست

همه ما تو سن کم ازدواج کردیم بچه دار شدیم ولی بعضی کاربرا چنان میگن شما اهل کدوم شهری که فرهنگش اینقدر پایینه که دختر تو سن کم شوهر میدن ادم حس می کنه فقط تو شهر خودش دخترا زود شوهر میکنن

خدایا قبل از اینکه کم بیارم کمکم کن   

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

۲۳سالمه هفت ساله ازدواج کردم یه پسر دوسالو نیم دارم یه دخترم هشت ماهه باردارم 😕😕😕😕

ای جاااان

شمارو تاپیک دیگه هم دیده بودم مامان امیرعلی 😊 خوش به حالت زندگیت جمع و جور شده من هنوز حس میکنم اول راهم و خیلی حس بدیه دوست داشتم یه بچه حداقل داشتم

منم بخاطر درسم دست نگه داشتم وگرنه عاشق نی نی ام من الان ترم دوم ارشدم یک سال و نیم دیگه تموم میشه ...

حالا من اصلااااا دوس ندارم

با خودم باشه ده سال ديگه ميارم:/

وقتی برای تاپیک شما نظر میدیم و راهنماییتون می‌کنیم،لایک کردن شما نشانه شعور شماست که “ممنونم از زمانیکه در اختیارم گذاشتید”….اینجا به هیچ عنوان جای درد و دل و مشورت گرفتن برای مسائل مهم زندگی مشترک نیست… لطفا به هیچ عنوان براساس نظرات کاربران با سنهای پایین و فرهنگ های مختلف تصمیم های جدی نگیرید…☘️

[QUOTE=52400034]شما ک ۵ هفته دیگه زایمانته...چی شده[/QUOTEنه شش هفته دیگه دارم آب دور بچم خیلی کمه ممکنه ختم بارداریبدن وزن بچه کمه همش زیر سرمم.با یه بچه دوساله دیگه خیلی داغونم

چه سرنوشت غم‌انگیزی که کرم کوچک ابریشم.....تمام عمر قفس می‌بافت...ولی به فکرپریدن بود......
٢٣ سالمه ٨ ماهه ازدواج كردم نيني رو ٥ سال ديگه ميارم ان شالله اگر خدا بخواد دارم جايي استخدام ميشم ...

لطفا حالا برو یه سری ازمایشات بده ک بعد ک دست بکار میخای بشی مشکلی نداشته باشی

من سبد میبافم.سبدای سیسمونی و خونه. اگه خاستین...
دوستم کنکور ارشد ۹۷ چه ماهی میشه شما چی میخونی

فقط ميدونم كنكورش ارديبهشته

راستش فك كنم ثبت نامش هم تموم شده باشه

نرفتم دنبالش:/

ميخوام يا پيام نور بخونم يا علمي كاربردي

فقط ميخوام مدركشو بگيرم

عزيزم يكي از رشته هاي مهندسيه

وقتی برای تاپیک شما نظر میدیم و راهنماییتون می‌کنیم،لایک کردن شما نشانه شعور شماست که “ممنونم از زمانیکه در اختیارم گذاشتید”….اینجا به هیچ عنوان جای درد و دل و مشورت گرفتن برای مسائل مهم زندگی مشترک نیست… لطفا به هیچ عنوان براساس نظرات کاربران با سنهای پایین و فرهنگ های مختلف تصمیم های جدی نگیرید…☘️
ای جاااان شمارو تاپیک دیگه هم دیده بودم مامان امیرعلی 😊 خوش به حالت زندگیت جمع و جور شده من هنوز ح ...

من همیشه حسرت شما هایی رو میخورم که بچه ندارین.بازم شکر ولی خیلی سخته خیلی.تو غریبی و تنهایی

چه سرنوشت غم‌انگیزی که کرم کوچک ابریشم.....تمام عمر قفس می‌بافت...ولی به فکرپریدن بود......