من متولد ۷۲ هستم ۲۴سالمه یک ساله عروسی کردم انشالا قصد داریم حدود یک سال یا یک سال و نیم بعد بچه دار شیم 😍 اگر خدا بخواد و مشکلی نداشته باشم البته 😞 چون فعلا دکتر گفته یه آنتی بادی تو خونم دارم که باعث سندروم فسفولیپید میشه که باعث سقط جنین میشه
همه ما تو سن کم ازدواج کردیم بچه دار شدیم ولی بعضی کاربرا چنان میگن شما اهل کدوم شهری که فرهنگش اینقدر پایینه که دختر تو سن کم شوهر میدن ادم حس می کنه فقط تو شهر خودش دخترا زود شوهر میکنن
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
منم بخاطر درسم دست نگه داشتم وگرنه عاشق نی نی ام من الان ترم دوم ارشدم یک سال و نیم دیگه تموم میشه ...
حالا من اصلااااا دوس ندارم
با خودم باشه ده سال ديگه ميارم:/
وقتی برای تاپیک شما نظر میدیم و راهنماییتون میکنیم،لایک کردن شما نشانه شعور شماست که “ممنونم از زمانیکه در اختیارم گذاشتید”….اینجا به هیچ عنوان جای درد و دل و مشورت گرفتن برای مسائل مهم زندگی مشترک نیست… لطفا به هیچ عنوان براساس نظرات کاربران با سنهای پایین و فرهنگ های مختلف تصمیم های جدی نگیرید…☘️
وقتی برای تاپیک شما نظر میدیم و راهنماییتون میکنیم،لایک کردن شما نشانه شعور شماست که “ممنونم از زمانیکه در اختیارم گذاشتید”….اینجا به هیچ عنوان جای درد و دل و مشورت گرفتن برای مسائل مهم زندگی مشترک نیست… لطفا به هیچ عنوان براساس نظرات کاربران با سنهای پایین و فرهنگ های مختلف تصمیم های جدی نگیرید…☘️