2777
2789
عنوان

بنطرتون موهامو بفروشم

| مشاهده متن کامل بحث + 3566 بازدید | 112 پست
عزیزم قانون دنیا بخاطر اعتقادات ما عوض نمیشه اصلا این دنیایی که جلو چشاته چیزی جز توهم بیش نیس دنیای ...

قانون جهان و کائنات چیز دیگه اس پیشنهاد میکنم از تو اینستا مطالعه نکنید!

ادولف هیتلر: هرکس از تعرض به کشورش خوشحال باشد، مانند کسی است که از تجاوز به مادرش خوشحال شده باشد...انسان مولد شرایط نیست،شرایط مخلوق انسان است.(بنیامین دیزرائیلی).....اگه جوابتو ندادم بدون حوصله بحث با ادم بی منطق نداشتم 🤎....اگه جواب منطقی نداشتی به پروفایل و کاربریم گیر نده کارت خیلی داغونه🥱روزی منم بخشی از این آسمون میشم✨

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

کمتر باشه هم می‌خرن یا باید حتما حداقل شصت سانت باشه

از پنجاه و پنج سانت ب بالا

تاپیک اولم مال من نیست مال خواهرمه .بخاطر نداشتن سیم‌کارت دیگه با این کاربری اومدم با سیم‌کارت شوهر مامان بابا داداش خواهر دوست همه ی دور اومدم و ترکیدم، متولد ۸۴ نیستم
من به اینستا نیازی ندارم وقتی به منبع وصل میشی نیاز نداری دیگه

وقتی به منبع اشتباهی وصل میشی:

ادولف هیتلر: هرکس از تعرض به کشورش خوشحال باشد، مانند کسی است که از تجاوز به مادرش خوشحال شده باشد...انسان مولد شرایط نیست،شرایط مخلوق انسان است.(بنیامین دیزرائیلی).....اگه جوابتو ندادم بدون حوصله بحث با ادم بی منطق نداشتم 🤎....اگه جواب منطقی نداشتی به پروفایل و کاربریم گیر نده کارت خیلی داغونه🥱روزی منم بخشی از این آسمون میشم✨

عزیزم شما اصفهانی هستین ؟

خودم نه ولی دوستم هست می‌تونه ازت بگیره

تاپیک اولم مال من نیست مال خواهرمه .بخاطر نداشتن سیم‌کارت دیگه با این کاربری اومدم با سیم‌کارت شوهر مامان بابا داداش خواهر دوست همه ی دور اومدم و ترکیدم، متولد ۸۴ نیستم
من و کسان دیگه هم درحدی یه راهنمایی میکنیم که مردم استفاده کنن دیگه اونکه نخواد میل خودشه والا چکار ...

خیلی ورود اجنه به این بعد با دعا نویسی زیاد شده بیشتر انسانها الآنم آلوده ماورا هستن درد ها و مریضی ها و افسردگی های الان بیشترش به خاطر همین مشکلات ماورایی هست ولی خوب تا میای بگی میگن خرافات