2777
2789
عنوان

بنطرتون موهامو بفروشم

| مشاهده متن کامل بحث + 3566 بازدید | 112 پست
اها اگه یکنفر درگیر چیزای غیر طبیعی باشه ولی طلسم و اینا هم نبوده باشه دلیلش چیه مثلا با چشم یک شب س ...

متوجه سوالتون نشدم ولی خوب سایه های سیاه ببینی که یهویی رد شده شاید محیطی که رفتین خیلی آلوده بوده

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من فک میکردم برا من رشدش معمولیه ک مثلا تو س سال از مردونه میاد سرشونه😐

😁 پس‌رشد من خوبه..تازه کلی نوک‌گیری کردم

دستی بر تا.رو.ت ، ورق، طالعع بینی، ستاره بینی، قهوه و... دارم..دوست داشتی بیا برات انرژی تو بخونم..از حال و آینده.. (کارم با احترام رایگان نیست)

منم دوس دارم بفروشم موهام خیلیییی زیاد و پر پشته همه میبیننش تعجب میکنن

سی تومن ندن نمیدمش

دوس دارم کوتاه کنم که هرروز بتونم دوش بگیرم آرزومه 

ولی خب حس میکنم اگه کوتاه کنم دلم براش تنگ میشه 

مامانم میگه بزار سال کنکورت کوتاه کن میگم یه وقت اون سال کوتاه کنم افسردگی نگیرم؟

نه واسه مو نمیخام ی سوال دیگه داشتم

بپزس

تاپیک اولم مال من نیست مال خواهرمه .بخاطر نداشتن سیم‌کارت دیگه با این کاربری اومدم با سیم‌کارت شوهر مامان بابا داداش خواهر دوست همه ی دور اومدم و ترکیدم، متولد ۸۴ نیستم
اگه دلتو زده خب بفروش بستگي به خودت دارهبعدش افسرده نشي دلت واسه موي بلندت تنگ بشه

نمیدونم وای  شایدم

من یه زن عاشقم با کلی رویای دخترونه من بخاطر تو از همه ارزوهای قشنگم گذشتم من به خودم یه جوونی و نوجوونی کردن بدهکارم حالا که میبنم بازم بگردم عقب تورو انتخاب میکنم اما بازم یه عادت های دخترونه دارم هنوزم قوی نشدم وقتایی که دلم میگیره یهو میزنم زیر گریه جایی کم میارم زنگ میزنم به پدرم به تکیه گاهم درد و دل میکنم تو با من چکار کردی که با سن کمم تونستم دوری خانوادمو تحمل کنم؟ من برای اینکه تورو داشته باشم تاوان پس دادم تاوان تنهاییم تاوان درس نخوندنم تاوان سختی کشیدنم هنوزم دارم تاوان داشتنتو پس میدم مرد خوش خنده من
منم دوس دارم بفروشم موهام خیلیییی زیاد و پر پشته همه میبیننش تعجب میکننسی تومن ندن نمیدمشدوس دارم کو ...

نمیدونم من خیلی نازک شده و موخوره و اینا خیلی دوسشون داشتم الان دیگه دوست دارم هم تغییر کنم یه مدت موهام کوتاه باشه شایدم دلم براشون تنگ شه

من یه زن عاشقم با کلی رویای دخترونه من بخاطر تو از همه ارزوهای قشنگم گذشتم من به خودم یه جوونی و نوجوونی کردن بدهکارم حالا که میبنم بازم بگردم عقب تورو انتخاب میکنم اما بازم یه عادت های دخترونه دارم هنوزم قوی نشدم وقتایی که دلم میگیره یهو میزنم زیر گریه جایی کم میارم زنگ میزنم به پدرم به تکیه گاهم درد و دل میکنم تو با من چکار کردی که با سن کمم تونستم دوری خانوادمو تحمل کنم؟ من برای اینکه تورو داشته باشم تاوان پس دادم تاوان تنهاییم تاوان درس نخوندنم تاوان سختی کشیدنم هنوزم دارم تاوان داشتنتو پس میدم مرد خوش خنده من
یه موی سالم و کوتاه خیلی بهتر از یه موی آسیب دیده و بلنده🥰

افربن من میخوام کوتاه کنم و بهشون رسیدگی کنم

استارتر موهاتو گرم زیر ۴۰ نده ۴۰ هم ارزونه حتی خیلی بگرد تا جای خوب پیدا کنی

گفت ۴۵

استارتر موهاتو گرم زیر ۴۰ نده ۴۰ هم ارزونه حتی خیلی بگرد تا جای خوب پیدا کنی

البته گفت سانتی میبرم اما وزنی ۴۵ میبرم

من برا خودم نمیخرم برا دختر عموم اونم میده ب ی نفر دیگه روی هر مو ۵۰۰میمونه برای من

تاپیک اولم مال من نیست مال خواهرمه .بخاطر نداشتن سیم‌کارت دیگه با این کاربری اومدم با سیم‌کارت شوهر مامان بابا داداش خواهر دوست همه ی دور اومدم و ترکیدم، متولد ۸۴ نیستم
البته گفت سانتی میبرم اما وزنی ۴۵ میبرم

بگرد قیمت بالا پیدا کن

دنیا مال خوشگلا و پولداراست...ما به دنیا اومدیم که استادیوم بدون تماشاگر نباشه🥀وقتی ازم میپرسن چندسالته! دلم میخاد جواب بدم من شبایی رو گذروندم که اندازه 10سال طول کشیده، اونم جز عمرم حساب میشه! من آدمایی رو دیدم که 100سال پیرم کردن تجربه هایی داشتم که یه آدم 60ساله نداشته اگه اینارو حساب کنی من سنم خیلی زیاده، خیلی🥀چه زیبا گفت مولا نا ای اشک اهسته بریز غم زیاد است ای شمع اهسته بسوز که شب دراز از در این روزگار کسی اسرار کسی نیست ما تجربه کردیم مشتی..! کسی یار کسی نیست✨️