نازک شده ازشم خسته شدم تا روی باسنمه مصری کوتاه بگیرم بقیشم بفروشم بتطرتون کار درستیه اخه واقعا رشدش وایساده موخوره گرفتم اما قشنگم هستن موهام نمیدونم پولشم زیاد نمیشه ۶ اینا
من یه زن عاشقم با کلی رویای دخترونه من بخاطر تو از همه ارزوهای قشنگم گذشتم من به خودم یه جوونی و نوجوونی کردن بدهکارم حالا که میبنم بازم بگردم عقب تورو انتخاب میکنم اما بازم یه عادت های دخترونه دارم هنوزم قوی نشدم وقتایی که دلم میگیره یهو میزنم زیر گریه جایی کم میارم زنگ میزنم به پدرم به تکیه گاهم درد و دل میکنم تو با من چکار کردی که با سن کمم تونستم دوری خانوادمو تحمل کنم؟ من برای اینکه تورو داشته باشم تاوان پس دادم تاوان تنهاییم تاوان درس نخوندنم تاوان سختی کشیدنم هنوزم دارم تاوان داشتنتو پس میدم مرد خوش خنده من
کاربر گرامی قبل از ریپلای کردن امضامو بخون کاربر گرامی وقتی تو فضای مجازی و عمومی تایپک میزنید قبل از هرچیز باید جنبه شنیدن هر نظر و انتقاد و پیشنهاد رو داشته باشید اگر جنبه شنیدن نظر مخاف خودتونو ندارین تایپک نزنید💙 کاربر گرامی اگه من جایی نظر دادم و خواستی ریپلای کنی و فاز دانشمند و انسان با ادب و فهمیده برداری ریپلای نزن عزیز من ن من شمام ن شما من که طرز فکر و طرز انتقاد و پیشنهادمون یکی باشه اگه خوشت نسومد از کامنت من بدون در نظر گرفتن من نظر خودتو بده و بگذر ولی اگه باز با این حال ریپلای کردی نشون دهنده بی شخصیتی خودته پس اونموقعه منم یه بیشخصیت مثل خودت شدم و جوابتو با بی ادبی دادم ناراحت نشو چون تذکر داده بودم💙
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
من یه زن عاشقم با کلی رویای دخترونه من بخاطر تو از همه ارزوهای قشنگم گذشتم من به خودم یه جوونی و نوجوونی کردن بدهکارم حالا که میبنم بازم بگردم عقب تورو انتخاب میکنم اما بازم یه عادت های دخترونه دارم هنوزم قوی نشدم وقتایی که دلم میگیره یهو میزنم زیر گریه جایی کم میارم زنگ میزنم به پدرم به تکیه گاهم درد و دل میکنم تو با من چکار کردی که با سن کمم تونستم دوری خانوادمو تحمل کنم؟ من برای اینکه تورو داشته باشم تاوان پس دادم تاوان تنهاییم تاوان درس نخوندنم تاوان سختی کشیدنم هنوزم دارم تاوان داشتنتو پس میدم مرد خوش خنده من
لباس و زیورآلات رو از کسی نگیرید و نپوشید مشکلات ماورایی منتقل میشه طلسم ها و سنگینی ها منتقل میشن
من هیچوقت این فسلفه لباس ندین انرژیا منتقل میشه رو نفهمیدم
منو دوستام همیشه لباسامونو میدیم به هم دیگه چندین ساله حتی لباس خونگی و خیلی چیزا تاحالا مشکلی پیش نیومده🤔
https://t.me/BiChatBot?start=sc-383b16366f کاربر قدیمی با ۵ تا اکانت ترکیده و همه تاپیکا متعلق به شخص خودم نیست چندین نفر روی این اکانت تاپیک زدن اگر دلخوری ایجاد شده از ته قلبم معذرت میخوام🙏🏼
من هیچوقت این فسلفه لباس ندین انرژیا منتقل میشه رو نفهمیدممنو دوستام همیشه لباسامونو میدیم به هم دیگ ...
اره اونو شنیدم کلا مبگن لباس نپوشی از کسی
موی کوتاه عالیه کنم کوتاه کردم تا بالای باسن بود تا سر شونه بدم الان تا بند سوتین بعد چندماه
ولی میگن نفروشید
کاری به ماورایی بودن ندارم نمیدونم دربارش چیزی .یه پستی خواندم میگفت اینایی که میخرن یه گروهی هستن برای آزمایش و تغییر دی آن آی و ژنتیک و این چیزها میبرن حالا راست و دروغ نمیدونم
اونا ک نمیدونن اسم صاحب مو کیه چطور طلسم میزنن باید اسم خود طرف و اسم مادرش رو بدونی
منظورش اینه اگه فردی صاحب طلسم باشه وموهای شما بچسبه به سرش سنگینی دعا اوم شخص جذبتون میشه
تنهایی؛آدم پوچ میگیره، آدم غنی تحویل میده.آدم ضعیف میگیره، آدم قوی تحویل میده.ذهن بسته میگیره، ذهن باز تحویل میده.آدم سطح میگیره، آدم خبره تحویل میده.آدم گم شده میگیره، آدم مصمم تحویل میده.تنهایی، یه نوع دستگاه اپدیته. دستگاه آدم سازیه.آدم توی تنهایی راهشو پیدا میکنه و ساخته میشه.مهم نیست چند سالته، خوبه که تنهاییتو دوست داشته باشی.و اگه از تنهایی فراری هستی یا میترسی. بدون به شدت قراره آسیب ببینی.-دیاکو.
پدربزرگم زمان شاه درسش رو خونده اما برا کسی انجام نمیده بابام هم همینطور چون میگن هفت نسل آدم بدبخت میشن ولی چون پیش ما راجبش حرف زدن دیگه ماهم ی چیزایی میدونیم
تاپیک اولم مال من نیست مال خواهرمه .بخاطر نداشتن سیمکارت دیگه با این کاربری اومدم با سیمکارت شوهر مامان بابا داداش خواهر دوست همه ی دور اومدم و ترکیدم، متولد ۸۴ نیستم