2777
2789
عنوان

پشت کنکوری داریم

60 بازدید | 11 پست

سلام خانوما شبتون بخیر 

اینجا پشت کنکوری داریم؟ یا کسی که قبلا پشت کنکور بوده باشه؟ اگر داریم میشه بیاید حرف بزنیم 

من امسال دوازدهمم انسانی برای کنکور چیزی نخوندم معدل دو پایه فیلم عالی بود و حتی امسال ترم اول رتبه اول کلاس شدم ولی به خاطر ناامیدی زیاد هیچی نخوندم امسال برای کنکور 

چیزیم یادم نیست از پایه فقط تو دوازدهم اوکیم فک نمیکنم بتونم امسال چیز خوبی بیارم 

میخواستم بدونم پشت کنکور موندن سخته؟ به نظرتون چیکار کنم به خانوادم اصرار کنم بفرستنم آزاد؟ ولی یه رشته عالی نمیتونم برم چون شهریه‌ش بالا میشه

نمی‌دونم چیکار کنم واقعا به راهنماییتون نیاز دارم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اگه بمونی مطمئنی میخونی بمون

آره اگه بمونم مطمئنم میخونم و حتی مطمئنم که میتونم یه رتبه خوب بیارم چون تا الان همیشه خیلی خوب بودم ولی خب بازم ته دلم میترسم سال دومم برم ولی نشه 

از یه طرف به خاطر مامان بابام میترسم یه سال تموم همش بخوان کنایه بزنن بابام خیلی مشکل ندارد ولی مامانم اینطوری هست مطمئنم 

به نظرتون با این اوصاف بمونم؟ 

اگه بمونی مطمئنی میخونی بمون بهتر اینه که بری رشته ای که فقط برات عذاب باشه

دقیقا چون اگه بخوام برم آزاد به احتمال زیاد برم زبان ولی چیزی نیست که دوست داشته باشم 

بیشتر دلم میخواست برم وکالت ولی آزاد خیلی بالاست برای وکالت 

مادرم فرهنگیان خیلی دوست داره اگر قبول بشم میرم یعنی مشکل ندارم باهاش ولی فک نمیکنم بشه امسال از اونجایی که هیچ برنامه ریزی نداشتم 

پشیمونم الان ولی خب دیگه فایده‌ایی نداره

آره اگه بمونم مطمئنم میخونم و حتی مطمئنم که میتونم یه رتبه خوب بیارم چون تا الان همیشه خیلی خوب بودم ...

برو پیام نور ثبت نام کن اگه چیزی قبول  نشدی

پیام نور الکیه دو دفعه میری امتحان میدی فقط اگه نخواستی دوباره گنکور بدی همونو ادامه بده تو رشته خوب هزینشم کمه 

احترام به همه،اعتمادبه هیشکی

دقیقا چون اگه بخوام برم آزاد به احتمال زیاد برم زبان ولی چیزی نیست که دوست داشته باشم بیشتر دلم میخو ...

به نظرم بخون از الان شروع کن نشد سال دیگه وگرنه عذاب وجدان نداری که میتونستم نخوندم

🧚‍♂️🧚‍♂️ مرگ بر من واجب است 

به نظرم بخون از الان شروع کن نشد سال دیگه وگرنه عذاب وجدان نداری که میتونستم نخوندم

سعی میکنم تمام تلاشمو بکنم به خصوص توی نهایی ها خیلی ممنونم که شرکت کردی🌻🤍

آره تا تیر حالا بخون

یعنی به نظرت فایده ‌ایی داره؟ 

از الان تا تیر تایم خیلی کمی مونده چیزی که منو میترسونه اینه که همش میگن کنکور تیر سخته نمیشه تراز آورد ولی اردیبهشت آسونه این تفکر همش دلسردم میکنه