خاهرا مشکلی گره ای تو زندگیم افتاده که چند شبانه روزه کارم شده گریه زاری تو را به تمام مقدسات بزرگیتون دعا کنید فردا مشکلم حل بشه برام صلوات بفرستید دعا کنید آیت الکرسی حمد هرچیزی در توانتون هست دلم خونه حالم بده دعام کنید حاجت روا بشم مشکلم گشایش زندگیم درست بشه معجزه بده خدا کمک کنه بهم
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
که نتیجش پس فردا یا دو روز دیگه به امیدخدا معلوم میشه
دعا کنید با نتیجه صد در صد و عالی برگردم
از ته ته قبلیتون دعا کنید
خیلییی خستم
خیلییی
(امضام )
اگه دعا کردید بگید که منم براتون صلوات بفرستم
MAFIA PLAYER میشه برام دعا کنید که دوباره سلامتیم رو به دست بیارم من هنوز سنم خیلیی کمه که درگیر بیماری بشم اگه صلوات فرستادید یا دعا کردید بگید که منم براتون صلوات بفرستم
اسی من یه بار یه مشکل خییییلی بدی داشتم یعنی معجزه میخواست که حل بشه در حالت اضطرار بودم،صدقه دادم برای شهید هادی و داخل همین نی نی سایت خواستم برام دعا کنن
به طرز عجیبی مشکلم همون روز حل شد خیلی عجیب بود برام
بین اشکام براتون دعا میکنم هرچی از خدا تو دلتون خاستی بهتون بده منم دعا کنید زندگیم درست بشه مشکلم ح ...
قربونت برم مرسی عزیزم
چشم براتون دعا میکنم و حمد میخونم
انشالله مشکلت حل بشه
MAFIA PLAYER میشه برام دعا کنید که دوباره سلامتیم رو به دست بیارم من هنوز سنم خیلیی کمه که درگیر بیماری بشم اگه صلوات فرستادید یا دعا کردید بگید که منم براتون صلوات بفرستم