2777
2789
عنوان

چرا چشم ابی یا رنگی ملاک زیباییه😐

| مشاهده متن کامل بحث + 359 بازدید | 31 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کم یاب تره بخاطر همین جلب توجه میکنه

گاهی وقتا رنگ پوست و مو یه ترکیت خیلی خوب میتونن با رنگ چشم اینجاد کنن که جلب توجه میکنه

اعتماد بنفست رو پایین نیار اصلا

کلا رنگی ها، مثلا موی بلوند یا همین چشم رنگی چون کمتر می‌بینیم میتونن برای خیلی ها جذاب باشن

یعنی دیگه به اجزای صورت چندان توجه نمیکنن

احترام، احترام میاره اگه جوابت رو ندادم به شعور و عقل نداشتت یه نگاهی بنداز👄🩷  این یه روزه بده نه یک زندگی بد، اینا خیلی باهم فرق دارن❄️✨️گاهی دونفر باید کمی از هم فاصله بگیرن تا بفهمند چقدر نیازمند برگشتن به هم هستند💗،   اhttps://t.me/FaalHoosh_bot?start=7751021899(  چیز باحالیه امتحان کن🫡)  زندگی سخته ولی خوشحال باش یه پ‌.ن خر نیستی که دروغ میگه و خودش باور میکنه بقیم خرم فرض میکنه🤡🚮

موافق نیستم فقط صرف چشم رنگی بودن دلیلی بر زیبایی نیست خیلی فاکتوریل دیگه هم لازمه طرف فکر می‌کنه چون چشماش رنگیه پس دیگه همه چیش اوکیع و خیلی خوشگله در صورتیکه قشنگی چشم به حالتش هست و زیبایی به پوست خوب و ترکیب قشنگ همه ی اعضای صورت هست نه اینکه فقط رنگ چشمت آبی و سبز باشه با چشمای بی حالت و دماغ گنده و لبای بد فرم و پوست پر جوش و....

موافق نیستم فقط صرف چشم رنگی بودن دلیلی بر زیبایی نیست خیلی فاکتوریل دیگه هم لازمه طرف فکر می‌کنه چو ...

اخه اینایی که گفتم پوست سفید و بدون جوش اصن انگار مدلن

ملاک نی

پروفم «حپسه خان» از بنیانگذاران اولین انجمن های حامی حقوق زنان در خاورمیانه در اوایل قرن بیستم میلادی  ست،تاپیکای قبل ۱۴۰۲برا من نیس،هەڤاڵ گیان هیوا و هەتاوت لەبیر نەچێ ,manamaام

چراکامنتاتون اینجوریه؟چراانقد جوگیرشدین یهو؟چش رنگیا بدن زشتن فلانن 

یعنی چی اخه؟!

همه رو خدا افریده هرکسی هم به اندازه خودش زیباس چه چشم وابرو مشکی چه چشم رنگی‌و‌بور،اصلادل ندارن مگه ادما که اینجوری حرف میزنین نمیترسین دل یکی بشکنه بادیدن این کامنتا

واقعامتاسفم واسه این تفکر

شوهر منم چشم ابیه  منم چشم قهوه ای درشت ولی تو  جمع بیشتر به اون تعریف میدن نزدیک میشن باهاش گرم میگیرن

حتا خانواده خودمم که  میرم پیششون کل دخترای فامیل  از کوچیک تا بزرگ کل خاندان میچسبیدن به شوهرم از من انتقاد میکردن میگفتن  یکی بهتر از تو لایقه زندگی با اونه

اینقدر تاراحت شدم که نگو

بعدش فهمیدم چقد ظاهر بینن 

و منم زیبایی خودمو دارم

بنظرم ناراحت نشو

نه کار بر جدیدم نه قدیم