یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
صد در صد همه والدین بچه ها براشون فرق دارن نه اینکه بگی یکی رو دوست نداری یا کمتر دوست داری اما هر کدوم رو یجور دوست داری و اکثرا ما فقط کارایی که برای بقیه میکنن به چشممون میاد وگرنه هر کدوم یجور عزیزه
برای همه آرزوی آرامش دارم ....در قضاوت کردن احتیاط کنیدزمین به طرز عجیبی گرده تجربش میکنی خودت نه عزیزت دیدم که میگم .............من وفادارترین آدما رو دیدم که خیانت کردن.باهوشترین آدما رو دیدم که فریب خوردن.صادقترین آدما رو دیدم که دروغ گفتن. مهربونترین آدما رو دیدم که دل شکستن. قویترین آدما رو دیدم که کم آوردن.بالغترین آدما رو دیدم که بچگانه رفتار کردن.و از همهی اینها متوجه شدم هیچ بد و خوب مطلقی وجود نداره، همه ممکنه اشتباه کنن و هیچ چیز از هیچ کس بعید
کیسیا یک زن قهرمان ایرانی بود که در هنگام حمله اعراب مسلمان، در مقابل متجاوزین به میهن جانانه ایستادگی کرد در حالیکه تمام سپاهیانش زنان و کودکان و سالمندان بودن ... در موردش بخونید ❤❤❤
یا یکی رو بیشتر دارن هر چقدرم نشون ندن و یا بگن تورو دوست داریم به کارهاشون برای اون فرد معلومه
من فک میکنم اینطور نیست میدونی منم قبلا همین نظر رو داشتم ولی الان خودم دوتا بچه دارم با اینکه کوچیک هستن مثلا حسادت میکنن بهم میبینم محبت و کارایی که واسه یکی میکنی نمیبینه اما همین که اون یکی رو مثلا بغل کنی اون یکی ناراحت میشه یکم فک کردم چون خودم معتقد بودم مادرم پسراشو بیشتر دوست داره دیدم نه واسه منم خیلی کارا کرده فقط یادم نیست یا به چشمم نیومده حست رو کامل میفهمم ولی اونجوری نیست باور کن درسته شاید یکی رو بیشتر بخوای یا با یکی راحتتر باشی اما در کل بچه هاشو آدم دوست داره هر کدوم یجور
برای همه آرزوی آرامش دارم ....در قضاوت کردن احتیاط کنیدزمین به طرز عجیبی گرده تجربش میکنی خودت نه عزیزت دیدم که میگم .............من وفادارترین آدما رو دیدم که خیانت کردن.باهوشترین آدما رو دیدم که فریب خوردن.صادقترین آدما رو دیدم که دروغ گفتن. مهربونترین آدما رو دیدم که دل شکستن. قویترین آدما رو دیدم که کم آوردن.بالغترین آدما رو دیدم که بچگانه رفتار کردن.و از همهی اینها متوجه شدم هیچ بد و خوب مطلقی وجود نداره، همه ممکنه اشتباه کنن و هیچ چیز از هیچ کس بعید