2777
2789
عنوان

عموم به بابام گف بی غیرت عوضی

269 بازدید | 15 پست

چندساله با عمو کوچیکم قهریم فقط بابام درازتباطه باهاش معتاده دوتا بچه کوچیک داره بعد ۸سال این سری مارو دعوت کردن تولد دخترشون باهامون حرف زدن مام حرف زدیم ینی مامانم اینا بعد نمیخواستیم بریم اما خیلی زن عموم اصرار کرد دیگ رفتیم خلاصه آشتی کردیم الان خونه ی مامان بزرگم جمعیم خلاصه عموم اصلا با من میونه خوبی نداشت محلم نمیذاشت این سری خوب بود بعد مامانم خوابید زنای جمع گفتن مردا برید ما بخوابیم توجه نکردن بابام پا شد گفت پاشید بریم اون یکی اناق عموم داد زد چون زنت خوابیده مارو بیرون میکنی اذیت نشه فلان بعد رفتن جن دیقه بعد من و زن عموم پیش مردا بودیم حرفش پیش اومد دوباره من گفتم نه زنا میخواستن برید شما که بابام اونجوری گف گف نه بابات اصلا بی غیریته عوضیه من به زنم یه کلمه بگم میگه چشم فلان یخورده نگاش کردم هیچی نگفتم اما انقدررر ناراحتم میخواستم بگم اشتباه بابای منه که تورو ادم حسابت میکنه اصلا عوضی و بی غیرتم تویی که بچه هات محتاج بقیه ان ن پدر من که تا این سنش زحمت کشیده بچه هاش همیشه سرشون بلند پیش مردم اما دخترش بود دلم نیومد خیلی دوستش دارم اعصابم خورددددده اما چیزیم میگفتم داداشم احمقم میخواس بگه چیزی نگو فلان از بس اسکلن میگفتن شوخی میکنه بنظرتون فردا چیزی گف برینم بهش؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تو مشکلات بزرگ‌ترا دخالت نکن 

خودشون بلدن به موقعش برای هم جبران کنن

کاربران محترم:زمانی که تاپیک میزنم یعنی انتظار هر نوع اظهار نظری را دارم ،پس مشکلی با انتقادشما ندارم در صورتی که ادب کلامتون در تاپیکم رعایت بشه . ،،،،اما وقتی در تاپیک کاربران دیگه اظهار نظر میکنم هرچند که تبادل نظر هست ، پاسخی که میزارم برای استارتر اون تاپیک هست اگر از کامنتم خوشتون اومد و ریپلای کردین خوشحال میشم اما اگر مطابق میلتون نبود لطف کنید بگذرید  چون چیزی که من کامنت گذاشتم دیدگاه من بوده و نسبت به منطق خودم پاسخ دادم پس تنها استارتر اون تاپیک حق انتقاد از کامنتم را دارند  در صورتی که صحبتم تضاد داشته باشد با عنوانشون اگر پاسخی از جانب من دریافت نکردین  دلیل نمیشه که حق با شماست🩷

دخالت نکنید، میگی طرف معتاده، ذهنش کم کم... 

خواهش میکنم چیزی نگید، خانوادشون خیلی از دستش حرص میخورند چون معتاده.. 

اعتیاد واقعا بدترین مشکلی است که خانواده میتونند باهاش دسته پنچه نرم کن. 

خواهش نیکنم شما زبانتان داخل دله این خانواده رو بیشتر نکنید و باعث درگیری نشید

بزارید اون هر چی میخاد بوه، شما بزرگی به خرج بدید، قطعا خداوند نظاره گر است. 

خواهس میکنم برای عموتون دعا کنید که ترک کنه

خدا شاهده انقدز اعتیاد بده... 

اعتیاد دست به زن میاره، اعتیاد خیانت و دروغ و نابودی زندگی و... همچی میاره

چون خودم تو چنین خانواده ایی بودم میگم. 

خواهش میکنم سکوت کنید و تو خلوت براشون و برای بچه هاشون دعا کنید

بابات خودش اونجا بود که عموت اینطوری گفت

پس تو دخالت نکن 

اما میتونی حرفشو یادت بمونه ....

"هر کسی را ملاقات می‌کنی درگیر نبردی است که تو هیچ چیز درباره آن نمی‌دانی. همیشه مهربان باش." بعد از دیدن خیلی دعوا و پرخاش‌ها در سایت، عمیقا به این نتیجه رسیدم که خیلی‌ها در این دسته جا می‌گیرند 😊