2777
2789
عنوان

پریودی قرص ترنسید

72 بازدید | 3 پست

خانوما من هورمون هام بهم ریخته بهمن ماه دکترقرص مدروکسی داد بهم قطع که کردم پریود نشدم کلا اسفند ماه رو

الان پریودشدم روز سوم پریودیم بود امروز.

پریودیام وحشتناک میشه جوری که نمیتونم بیرون برم ،۱۳بدر و بعدشم یه مسافرت کوتاه میریم،الانم مطمئنم تو۷روز تموم نمیشم خونریزی هام شدیده،از دیروز قرص مفنامیک اسید و ترنسید خوردم ،کمم کرد میخواستم ببینم ادامه بدم قطعم میکنه ؟بعد که قطع شدم اگه داروی مفنامیک و ترنسید ادامه ندم دوباره خون میاد؟قبلا ترنسید خوردم قطع کرده بودها ولی اینبار هورمون هام بهم ریخته بخاطر اون میگم نکنه دوباره بیاد

دکترتو عوض کن ک داروی جدید بهت بده و بهشم بگو اینارو خوردی و چطور شده وضعیتت

ب نظرم الان که دسترسی به دکتر به صورت حضوری نیست از اسنپ دکتر هم میتونی استفاده کنی

اگرم عجله نداری صبر کن تا بعد از تعطیلات بری ی دکتر دیگه

سرآغاز راهی بودم که مقصدی نامعلوم داشت...🌌🌒
دکترتو عوض کن ک داروی جدید بهت بده و بهشم بگو اینارو خوردی و چطور شده وضعیتتب نظرم الان که دسترسی به ...

اره حتماکه میرم ولی الان خواستم ببینم باخوردن این قرص مفنامیک اسید و ترنسید قطع که بشم ،دوباره خون نیاد چند روزبعدش

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره حتماکه میرم ولی الان خواستم ببینم باخوردن این قرص مفنامیک اسید و ترنسید قطع که بشم ،دوباره خون ن ...

گلم نمیشه سر خود چیزی بخوری

ب نظرم از تو اسنپ از متخصص زنان انلاین مشاوره بگیر

من قبلا پریود نمیشدم بخاطر تنبلی تخمدان خفیف

دکتر مدروکسی بهم داد

مشکل اینجا بود ک ی همش لکه بینی داشتم و دیگه خیلی اذیت بودم

بهشم میگفتم لابد عارضه قرصه

میگفت نهههههه بخاطر اینه ک تو تنبلی داری😑دکترمو عوض کردم

دکتر جدید برام دوفاستون خارجی تجویز کرد 

الان ۵ ماهه استفاده میکنم، اصلا خونریزی یا عارضه نابجایی ندارم

و بهمم گفت اون علایم بخاطر این بود ک بدنت با مدروکسی سازگار نبود

برا همینه ک بهت میگم حتما از ی دکتر بپرس

سرآغاز راهی بودم که مقصدی نامعلوم داشت...🌌🌒