2777
2789
عنوان

اگه کسی روش پیشگیری بلد نباشه

177 بازدید | 21 پست

بهش میگین؟ وظیفه بهداشته یاد بده؟ یه زن ۵۰ سال که ۵ امین بارداریشه الان . تقریبا بی سواده تو نت فک نکنم یاد بگیره . بده یه نفر بهش بگه؟

🌸

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یه پلاستیک مشکی بده بکشه روشاینم دیگه بلدی میخاد مگه

بلد نیست دیگه 

یا شایدم الکی نیگه ناخواسته است .۳ تا بارداریو هی میگه ناخواسته است قبلی هم ۲،۳ سال پیش بود میگفت ناخواسته است مگه میشه؟

🌸

ولش کن بزار راحت باشه یا ۶ رو میاره یا یائسه میشه

😍خدا روزی رسان شکست ناپذیر من است و هم اکنون مبالغ هنگفت پول در پناه لطف الهی و به شیوه هایی عالی به من میرسد😍😍😍😍😍😍😍  گاهی هیچکسی رو نداشته باشی بهتره !!!  باور کن بعضیا تنهاترت میکنن 🌹🌹🌹    

مادرته؟؟؟

😍خدا روزی رسان شکست ناپذیر من است و هم اکنون مبالغ هنگفت پول در پناه لطف الهی و به شیوه هایی عالی به من میرسد😍😍😍😍😍😍😍  گاهی هیچکسی رو نداشته باشی بهتره !!!  باور کن بعضیا تنهاترت میکنن 🌹🌹🌹    

شت 😑 

بستگی به نسبت شما داره باهاش

مثلا من مامانم باشه میگم 

خاله یا عمه هم باشه میگم 

ولی ب مادر شوهر ک نمیشه گفت 

با میتونی این کارو بکنی . یه داستان من درآوردی جلوش تعریف کنی از دوستت یا یکی از آشنا ها که از یکی از روش های پیشگیری استفاده می‌کنه حالا ما ک. ا.ن.د.و.م یا اینکه رفته دکتر براش دستگاه جلوگیری از بارداری گذاشته یا قرص 

من باشم مستقیما نمیگم حتی ب مادرم 

یه قصه من درآوردی تعریف میکنم ک بفهمه همچین چیزایی هم هست و کنجکاو بشه 

حالا یا دکتر می‌ره یا از خودت یا کس دیگه ای میپرسه

تو رو جدتون لایکم نکنین😣
شت 😑 بستگی به نسبت شما داره باهاشمثلا من مامانم باشه میگم خاله یا عمه هم باشه میگم ولی ب مادر شوهر ...

اخه ادم به مامانش روش میشه؟😭 شما میتونی؟ من خودم الان اگر ازدواج کرده بودم باید بچه دار میشدم 

🌸