2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام عزیزم تو یه تاپیکی گفتسن زیستتونو با ایکیو 77 درصد زدین

چکار کردین اول واسه مطالعه اش؟ یعنی درسنامه ی کتاب ایکیو رو میخوندین بعدش میرفتین تستاشو میزدین؟

دنبال بهونه ام واسه تعلیق چند ماهه شدن با تشکر از مسئولین سایت که حق دیلیت اکانت هم ازمون گرفتن 😐🏃‍♀️🗿

سلام عزیزم تو یه تاپیکی گفتسن زیستتونو با ایکیو 77 درصد زدینچکار کردین اول واسه مطالعه اش؟ یعنی درسن ...

سلام عزیزم نه من برای زیست از درسنامه استفاده نمی کردم از کتاب درسی میخوندم زیست رو و کلاس استاد فرهمند نیا رو هم شرکت میکردم برای تست هم اول خیلی سبز رو کار کردم بعد رفتم سراغ آیکیو به طور کل برای زیست هرچی تست بیشتر کار کنی بهتره

"👩🏻‍⚕️📚☕"

سلام عزیزم نه من برای زیست از درسنامه استفاده نمی کردم از کتاب درسی میخوندم زیست رو و کلاس استاد فره ...

الان چه دوره ای دارن استاد؟ که کوتاه باشه و بشه رو دور 3 ایکس و اینا جمع کرد تا اردیبهشت؟

دنبال بهونه ام واسه تعلیق چند ماهه شدن با تشکر از مسئولین سایت که حق دیلیت اکانت هم ازمون گرفتن 😐🏃‍♀️🗿

پارسال همایش جمع بندی داشتن که ۳ جلسه بود

یعنی میتونم همایش و ببینم بعدش دیگه برم واسه تست ایکیو؟ تا کنکور اولی

به صورت خلاصه نکات مهم رو میگن برای جمع بندی خیلی خوبه

خیلی ممنون عزیزم

بعد ببخشید یه سوال دیگه

ایکیو جامع اول تستای تی ان تی و بزنم بعد نیو  درسته ؟