2777
2789
عنوان

🔴خاصیت سوره های قرآنی(خیلی جالبه👌)

| مشاهده متن کامل بحث + 20357 بازدید | 55 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سلامم دوستان لطفااااا کسی اگه راهکاری برای بختگشایی داره درخواست بده بگه خاهشن...

سلام عزیزم 14 بار حدیث کسا در خلوت با وضو و بدن پاک و محل پاک اصلا از سرجات بلند نشو اب و خوراکی کنار بذار تا بتونی بخوری خیلی هم اب نخور که نخاب بری سرویس😉با کسب هم حرف نزن.3 ساعت طول میکشه

میشه واسه حل شدن مشکلم صلوات بفرسی،زندگیم بدجوری بهم ریخته اس.دعا کنین دشمن شاد نشم.قلبم داره میترکه
من امروز بخونم چن وقته دیکه جواب میده...ی هفته دیکه ی ماه دیکه  برا رفیقتون کی جواب داده لطفا ...

عزیزم ما هممون بنده ی خدا هستیم باید از خدا بخایم تا اجابتمون کنه من اطلاع ندارم بستگی به حکمت کار خدا داره اما مصر باش در حاجتت و بگو خدایا به ادم مومن که به صلاحم باشه اون شخص مادرش 5 سال واسش ختم برداشت.من خودم سر یه موضوعی دلم شکست جوری گریه کردم و عصبی بودم که 20 روز بعد اون کسی که میخاستم اومد خاستگاریم بدون ختم خاصی..البته من خاستگار زیاد داشتم اما فقط یه نفرو میخاسم که اومد.قبل اینکه بیاد خاستگاری گفتم خدایا من زوری نمیخامش دیگه خسته شدم اگر به صلاحمه انجام بشه.اومد و شد شوهرم.اما بعدش خودش و خونوادش خیلی اذیتم کردن.اما اگه باهام خوب بشن بازم راضیم

میشه واسه حل شدن مشکلم صلوات بفرسی،زندگیم بدجوری بهم ریخته اس.دعا کنین دشمن شاد نشم.قلبم داره میترکه
من امروز بخونم چن وقته دیکه جواب میده...ی هفته دیکه ی ماه دیکه  برا رفیقتون کی جواب داده لطفا ...

شما چند سالته عزیزم؟؟مجرد باشی بهتر از یه شوهد بده همش بگو خدایا یه بخت خوب که اول ارامشم باشه