2777
2789

طبق یه سری اتفاقا کل سرمایم که ۳۰ گرم طلا بود از دست دادم.

صفرم یه خاطر افسردگی دیگه سرکارم نمیرم تحصیلات و مهارت ندارم فروشنده بودم اونم سر و کله زدن با آدما زجرآور بود برام.

تنها درآمدم اینه که شوهرم لطف کنه ماهی یکی دو میلیون بهم بده بابت خرید چیزای ضروری مثل لباس و شارژ و بسته نت و کرم و شوینده این چیزا،منظورم اینه پول میگیرم ولی هر چی نیاز دارم باید با همون پول بخرم.

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

نمیشه یه هنری یاد بگیریمثلا کیک خونگی حکاکی و...یا با تولیدی همکاری کنی لباساشونو بفروشی

نه شرایط سخته جایی که زندگی میکنیمم خارج از شهره فقط کار کارخونه هست که اونم شوهرم میگه محیطش خوب نیست اجازه نمیده.

مگه بری سرکار الان گرونی بیداد میکنه پس انداز مال درامدبالاهست

آخه جایی که فعلا زندگی میکنیم شرایط کار کردن نیست نمیتونم هر روز تا شهر برم و بیام به خاطر حقوق فروشندگی رفت و برگشت دو‌ساعت راهه.

تولیدی که میگم آنلاین شاپه به صورت آنلاین بفروشی

میدونم ولی خب الان انقدر شرایط زندگی سخته کسی فکر خرید آنلاین نیست،از طرفی بالاخره باید دوستی همسایه چیزی دور و بر باشه که بشه مشتری پیدا کرد غریبه نمیاد اعتماد کنه