2777
2789

دست ترکیه و پانترک ها باشه میگن ژاپنی هاهم ريششون ترکه😂

باور کنید دنیا یک کارخانه است. خورشید آن را می چرخاند و انسان ها به آن حکومت می کنند. من (مرگ) می مانم. آن ها را با خودم می برم.                       "رمان کتاب دزد از مارکوس زوساک"

این ک چیزی نیست میگه اهرم مصرم مال ماست😂😂😂😂😂😂😂😂😂

•   °    ★    .      ★     °   ★🌙   .  °     .    •   ★🌙   .   ★   .       .   •     ★     .        .  •   °   ★   .    •  °         ★🌙  .   •   

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وقتی پورسینا رو میگیم ابن سینا بایدم انکار کنن ایرانی بوده

اوغل سینا ک نگفتیم ترکیه میگه ترکیه ای بوده 

پور سینا هست ولی ابن سینا جا افتاده 

❌لطفا درخواست دوستی ارسال نکنید ❌

ازبکستان که ترکه

ازبکستان ازبکن

شهر بخارا اکثریت تاجیکن . بعد از فروپاشی شوروی مرزبندی اینجور شد که به جای اینکه این شهر رو بدن به تاجبکیتان دادن به ازبکستان. خونوادش شیعه بودن ، کسایی که توی اون منطقه پیرو شیعه اسماعیلی هستن همشون تاجیکن نه ازبک.

ازبکها به تازگی توی بخارا زیاد شدن چون یه شهر توریستی و مهمه. 

عین کردستان ایران که همه کرد هستن نه فارس

💫 Que sera, sera 💫🧚‍♀️  خدایا من را خرج کاری کن که مرا به خاطرش آفریدی..🤍🕊️

باز افغانستان و تاجیکستان ادعا کنن موردی نیست 

و تمام شب را برای دخترهایی که در تنهایی از خودشان خجالت می‌کشند گریه کردم. دخترهایی که بعدها از خود متنفر می‌شوند و مثل یک درخت توخالی ، پوسته‌ای بیش نیستند. و عاقبت به روزی می‌افتند که هیچ جای اندامشان حساس نیست، روح و جسمشان همان پوسته است، و خودشان نمی‌دانند چرا زنده‌اند…

خیلی چیزا هست 

یادم نیست کدوم کشور زعفرون ایرانو بسته بندیشو عوض میکنن به اسم خودشون 

فرش ایرانیو افغانیا به اسم خودشون میفروشن 

درد فقط تاریخ نیست

شیطان و پیروانش همیشه حق به جانب هستن غافل ازاینکه خدا برنامه ی ویژه ای براشون داره  😁💪گفته بودم ،نگفته بودم؟😎😎انچه عقاب داخل قفس را پیر میکند غم قفس نیست، پرواز کلاغ های بی سروپاست.   

ازبکستان ازبکنشهر بخارا اکثریت تاجیکن . بعد از فروپاشی شوروی مرزبندی اینجور شد که به جای اینکه این ش ...

ازبکا ترکن دیگه عزیزم حالا کاری ندارم ابن سیناتاجیک بوده یانه چون تاجیکااونجا دراقلیتن

ازبکا ترکن دیگه عزیزم حالا کاری ندارم ابن سیناتاجیک بوده یانه چون تاجیکااونجا دراقلیتن

بله ، از نظر زبانی و...ترک میشه و اسم گروه زبانیه. 

الان توی کشور ما باب شده همه میگن ترک. 

اما در خارج از کشور هر جا بگی ترک فکر میکنن با ترکیه هستی چون ملیت مردم ترکیه ترک هست. 

اما یه ازبک اگه بخواد خودشو به یه خارجی معرفی کنه میگه ازبک  ملیتش ازبکه.

💫 Que sera, sera 💫🧚‍♀️  خدایا من را خرج کاری کن که مرا به خاطرش آفریدی..🤍🕊️