2777
2789
عنوان

چه غذایی رو دوست ندارین

| مشاهده متن کامل بحث + 629 بازدید | 103 پست
من هم میگم مگه میشه ؟ 😂همه دور اطرافیانم فسنجون دوست دارند.

شاید چون شیرینه منم برام عجیبه نمیتونم غذای شیرین رو بفهمم

Fight for yourself 🤍🌱..................................................... می خوام شاد باشم 🌟🌈 زندگی پر شده از لحظات زیبا قدرشون رو بدون چون زمان گنجنه ای با ارزشه 🌷🦋 می خوانم آواز زیبا میرقصم در باد شیوا☘🍁☘  عاشقتم تو منو فرستادی رو زمین و حیات و آگاهی بهم دادی همیشه مراقبمی بهترین اتفاقات رو برام رقم میزنی تا به آخر هزارتوی زندگی برسم ... هیچ وقت ولم نکن هیچ وقت نزار فراموشت کنم 🌹🌹🌹

او چه مجلسی😎😁 اره منم غذاهای گوشتی بیشتر دوست وارم اصلا لذیذ هستن بخصوص کباب ها کوبیده خود مرغ زرش ...

اره 🥲😋

از تبار زاگـرس وکاسیـت ،فرزند لُـــرستانـــے🐚🕊https://abzarek.ir/service-p/msg/2307486 ناشناسمم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

قورمه سبزیتا زمانیکه قیمه و فسنجون هست قورمه سبزی چرا

حالا جالبه من قورمه سبزی رو بیشتر دوست دارم😅 واقعا تفاوت سلیقه ها جالبه

Fight for yourself 🤍🌱..................................................... می خوام شاد باشم 🌟🌈 زندگی پر شده از لحظات زیبا قدرشون رو بدون چون زمان گنجنه ای با ارزشه 🌷🦋 می خوانم آواز زیبا میرقصم در باد شیوا☘🍁☘  عاشقتم تو منو فرستادی رو زمین و حیات و آگاهی بهم دادی همیشه مراقبمی بهترین اتفاقات رو برام رقم میزنی تا به آخر هزارتوی زندگی برسم ... هیچ وقت ولم نکن هیچ وقت نزار فراموشت کنم 🌹🌹🌹

اره ما ام حتی شامی و توش سینه مرغ ریز شده یا قارچ میزنیم تو ماکارانی سینه مرغ میزنیم بره پایین 😑😂

ماکارونی سینه مرغ میزنید ؟

مگه نباید با گوشت چرخ کرده باشه؟

غذای مربوط به تخم مرغ مثلا املت و نیمرو چی گوشت یا مرغ اضافه میکنید بهش ؟

Tunnel Vision                                                                 

دمپخت،عدسی،ماکارونی متنفررررررم

یه نفر پیدا شد مثل من 🤩😂

ماکارونی سینه مرغ میزنید ؟مگه نباید با گوشت چرخ کرده باشه؟غذای مربوط به تخم مرغ مثلا املت و نیمرو چی ...

نه بابا اییییی تو تخم مرغ گوشت نهههههه 

تو ماکارانی سونیا میشه زد ذرت میشه قارچ میشه نخود فرنگی میشه سینه مرغ میشه

از تبار زاگـرس وکاسیـت ،فرزند لُـــرستانـــے🐚🕊https://abzarek.ir/service-p/msg/2307486 ناشناسمم

اره سبزی پلو ناجوره یکم من ماهی دوست دارم هر جور پخته بشه دوست نداری؟

راستش بیشتر از سبزی پلو متنفرم ماهی رو اگه باشه میخورم نباشه ام مهم نیس ولی عااااشق گوشت مرغم 

هعی دنیا به هیچکی وفا نداری...
یتیمچه

افرین بادمجون باید روغنی باشه البته مامانم یه روش بلده واقعا خوشمزه میشه فک کنم پیاز داغ زیاد میپزه

نه بابا اییییی تو تخم مرغ گوشت نهههههه تو ماکارانی سونیا میشه زد ذرت میشه قارچ میشه نخود فرنگی میشه ...

اخه گفتی  غذا باید مرغ یا گوشت داشته باشه گفتم شاید به تخم مرغ هم مرغ و گوشت اضافه میکنید 😂

خوب جدی اصلا تخم مرغ مثلا املت یا نیمرو می‌خورید ؟

سونیا ؟ سویا منظورته ؟

Tunnel Vision                                                                 

نه بابا اییییی تو تخم مرغ گوشت نهههههه تو ماکارانی سونیا میشه زد ذرت میشه قارچ میشه نخود فرنگی میشه ...

با نخودفرنگی و سینه مرغ عالیه