2777
2789

یه بار یه کاربری اینجا میگفت با چله صلوات بچه دار شده🌸

🌸 🌼 الّلهُمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ و عَجّل فَرَجَهم 🌼 🌷 شهید حاج قاسم سلیمانی: 💚 امروز قرارگاه حسین بن علی (ع) ایران است♡  ‌💚 ولایت، ولایت علی بن ابیطالب است♡ و خیمه او خیمه حسین فاطمه است♡ دور آن بگردید♡ با همه شما هستم. 💚 خامنه ای عزیز را عزیزجان خود بدانید♡ با جان دل به توصیه و تذکرات او بعنوان طبیب حقیقی شرعی و عملی عمل کنید♡ 💚 رنگ خدا را بر هر رنگی ترجیح دهید♡💚💚💚 ایرانِ حسین تا ابد پیروز است💚

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چطوریه؟

روش های مختلفی داره، تو نت سرچ کنی میاره🌸

🌸 🌼 الّلهُمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ و عَجّل فَرَجَهم 🌼 🌷 شهید حاج قاسم سلیمانی: 💚 امروز قرارگاه حسین بن علی (ع) ایران است♡  ‌💚 ولایت، ولایت علی بن ابیطالب است♡ و خیمه او خیمه حسین فاطمه است♡ دور آن بگردید♡ با همه شما هستم. 💚 خامنه ای عزیز را عزیزجان خود بدانید♡ با جان دل به توصیه و تذکرات او بعنوان طبیب حقیقی شرعی و عملی عمل کنید♡ 💚 رنگ خدا را بر هر رنگی ترجیح دهید♡💚💚💚 ایرانِ حسین تا ابد پیروز است💚

سلام گلم.. من الان دوتا بچه دارم.. ۱۴ ساله و ۱۰ ساله.. ناامید نشدم و فقط طبق تفسیر آیات سوره انبیا هر کار خیری بود با شوهرم انجام دادیم.. حالا حتی برای خانواده خودمون.. روز اول ماه محرم روزه گرفتیم و با گندم قبرستان بقیع که فکر میکنم بهش حمد خونده بودیم افطار کردیم.. اولین بچه رو که خدا داد وقتی پیگیر دومی شدم دکتر گفت خیلی رو داری اولی هم معجزه بوده.. ولی خدا خواست و بازم معجزه شد

سلام گلم.. من الان دوتا بچه دارم.. ۱۴ ساله و ۱۰ ساله.. ناامید نشدم و فقط طبق تفسیر آیات سوره انبیا ه ...

گندم قبرستان بقیع چیه ؟ خالم داره میره مکه بگم چی بیاره؟

سلام گلم.. من الان دوتا بچه دارم.. ۱۴ ساله و ۱۰ ساله.. ناامید نشدم و فقط طبق تفسیر آیات سوره انبیا ه ...

تفسیر آیات سوره انبیا چی بود کجا بخونم؟ تروخدا بگو من شوهرم هیچ اسپرمی نداره

گندم قبرستان بقیع چیه ؟ خالم داره میره مکه بگم چی بیاره؟

تو قبرستان بقیع مدینه واسه کبوترها گندم می ریزن..از اونا بیاره.. فقط به جاش خودش با خودش گندم ببره که مدیون نشی.. فکر کنم ۴۰ تا دونه بود..

تفسیر آیات سوره انبیا چی بود کجا بخونم؟ تروخدا بگو من شوهرم هیچ اسپرمی نداره

با اسپرم صفر الان یه بنده خدا ،یه دختر داره.. فکر کنم آیه ۴۰ بود.. تو نت بزن معنیش رو بخون.. من اون موقع که ناامید شدم و قرآن باز کردم این صفحه اومد.. توکل کردم و متوسل شدم