2777
2789

سلام بچه‌ها من کلی پول جمع کردم یه آیفون 16 از یه سایت نسبتا معتبری سفارش دادم و دیروز به دستم رسید کلی ذوق داشتم🙃 ولی مثل همیشه بدشانسی آوردم...

بعد این که یه کمی ازش استفاده کردم اومدم مالکیت سامانه همتاش رو بزنم که ثبت بشه ولی پیام میده که این شناسه قانونی نیست (یعنی رجیستری نشده) چندبارم روش های مختلف امتحان کردم همش همینو میگه 😭😭😭

تعطیلات هم هست تماس میگیرم با پشتیبانی سایتش تلفن گویا میگه در ساعت کاری تماس بگیرید یعنی تا شنبه کسی نیست جوابمو بده

الان سرچ می‌کردم یه جا خوندم که ممکنه گوشی وقتی بعد از وارد شدن زود فروخته میشه رجیستریش ثبت نشده باشه و یه مدت طول بکشه تا بره توی سیستم و تا یه هفته صبر کنید بعد دوباره امتحان کنید، خلاصه که خیلی استرس دارم و از ترس که مشکلش حل نشه و بخوام پس بدم جرات ندارم ازش استفاده هم بکنم همه ذوقم کور شد🥲

میگم تا حالا براتون چنین چیزی پیش اومده یا از کسی شنیدین؟ یعنی ممکنه بعد چند روز بلاخره توی سیستم ثبت بشه و بی دردسر این مشکل حل بشه؟ 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چه دل و جرایتی دارید گوشی انلاین میخرید ، والا تو خود امریکا طرف تا نره اپل استور ده بار گوشیو بالا ...

آره اگه آمریکا بودم منم از اپل استور می‌خریدم مسلماً ولی خب تو ایران مغازه ها هم ۶،۷ تومن بالاتر می‌دن هم خیلیاشون آیفون ریپک بهت میندازن متاسفانه 

من قبلا هم از این سایت گوشی خریدم مشکلی نبود، الان بیشتر راهنمایی در مورد اون زمان بردن ثبت رجیستری می‌خواستم

شما که پول داری چرا از مغازه نمیخری همه مغازه ها ایفن۱۶دارن همونجا هم راحت همه چیو فعال میکنن

مغازه رفتم قیمتش از این سایت و دیجی کالا و ... ۷ میلیون بالاتر بود و خیلیاشون آیفون هایی که میفروشن ریپک هست نمیتونی بفهمی 

قبلا هم از این سایت گوشی خریدم مشکلی نبود، الان بیشتر راهنمایی در مورد اون زمان بردن ثبت رجیستری می‌خواستم مشکلم سایت و مغازه نیست 😐