2777
2789
عنوان

سالگردمون نیومد پیشم💔

312 بازدید | 33 پست

چقد برنامه ریخته بودم خودشم اطلاع داشت

بعد گفت میخوام با خانوادم برم مهمونی و نمیتونم بیام و از این حرفا...

درحالی که ی روز قبلشم یادآوری کردم بهش:)💔

منم بهم برخورد حتی معذرت خواهیم نکرد ازم با کمال پررویی قهر کرده

و حتی تبریکم نگفت بهم

چیکار کنم؟؟؟

بچها کاربری واگذار شده تاپیک های قبلی به من تعلق نداره🫠

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

این‌مرد ذوقتو کور میکنه پیرت میکنه اگر باهاش ادامه دادی و بهم‌مزدی مث خودش باید بشی و الا زندگی نمیکنی 

من یه زن خیلی خوشبختم ، زندگی‌می کنم برای روانه شدن خوشبختی بیشتر 
این‌مرد ذوقتو کور میکنه پیرت میکنه اگر باهاش ادامه دادی و بهم‌مزدی مث خودش باید بشی و الا زندگی نمیک ...

خیلی ناراحتم:)چیکار کنم

بچها کاربری واگذار شده تاپیک های قبلی به من تعلق نداره🫠

چیکار کنی؟ تجدید نظر تو انتخابت

الویت بندی خیلی چیز مهمیه تو زندگی👌🏻

ز کینه، کینه خیزد و از مهر، مهر...🩷✨️     ریشه داران را هراسی از هجوم باد نیست💕✨️   زمین گرده ، میچرخه و دقیقا میزارتتون اونجایی که یروزی یکیو قضاوت کردین🌚💜

همون عقد

من اصلا برام مهم نیس این شوهرم اهل این چیزا نیس منم مث خودش شدم نه تولد نه سالگرد ازدواج نه هیچ چیز دیگه

فقط میتونی باهاش حرف بزن اگه نشد بیخیال بابا مهم نیس 

ولی توام باش برو مهمونی

کاربری دست صدنفره همه اون صدنفرم خودمم😐 با مودای مختلف🥱 نظر من توهر تایپکی نظر خودمه پس به خودم ربط داره نه به شما با تشکر 🤫