2777
2789
عنوان

پوست صاف کُره ای ها

897 بازدید | 22 پست

یکی از کارهایی که کره ای ها البته یکی از قدیمی ترین کار هاشون هست برای زیبایی پوستشون میکردن و الان هم انجام میدن این هست که برنج رو با آب میجوشونن نمک و روغن اضافه نمیکنن بعد نصف اونو میریزن توی قالب یخ میزارن فریزر و نصف دیگه شو هم نیم ساعت قبل این که برن حموم به کف سر و موهاشون میزنن من کاملا روتین، نه ولی بعضی وقت ها استفاده میکنم قبل حموم و آدم واقعا تغییرش رو حس میکنم و اما مهم ترینش برای من همون قالب یخ های برنج هستن واقعا میتونم بهتون بگم معجزه هستن برای پوست التهاب رو رفع میکنن پوست رو زنده میکنن پوست جوون میکنن به دلیل وجود آمینو اسید خاصیت کشسانی پوست رو بالامیبرن به دلیل مواد معدنی و پوست رو سفید و بلوری میکنن خلاصه که اگه بخوام دونه دونه بشمارم تو این تاپیک جا نمیشه شما ام از ترفند هایی که میدونین برام بگین ممنونم...

همین میزدم یکم عسل و زرد چوبه پوستم برنزه بود شد گندمی روشن

او با قلمش طرح نگار می نویسد از هفت جهان رنگ دلخواه می نویسد حال که در این حالم به قلمش باور دارم خوش می اید ز دلم برون می رود غم دروت

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

روتین پوستی جوابه ولی به نظر من تغذیه از همشون مهم تره روتین پوستیت چیه؟

من پوست صورتم چربه و روی گونه هام منافذ باز دارم،

فوم شستشوی صورت الارو مخصوص پوست آکنه ای

تونر الارو مخصوص پوست آکنه ای 

کرم آبرسان درمالوگ مخصوص پوست چرب 

متاسفانه تغذیه ام رو اصلا رعایت نمیکنم

بی آب و تاب و توان،

شما از روش قالب یخ استفاده کردین روشن شد پوستتون یا همون زردچوبه و عسل؟میشه بیشتر توضیح بدین

برنج پختم زرد چوبه عسل ماست

او با قلمش طرح نگار می نویسد از هفت جهان رنگ دلخواه می نویسد حال که در این حالم به قلمش باور دارم خوش می اید ز دلم برون می رود غم دروت

چرب

من زمانی که فوتبال بازی می‌کردم چون پوستم روشن و چرب بود بعد بازی پوستم قرمز میشد و اصلا مثل لبو میشدم میومدم خونه مادرم سفیده تخم مرغ رو جدا می‌کرد و آنقدر هم میزد تا کف کنه بعد با پنبه می‌مالید به صورتم بعد اینکه خشک میشد با آب سرد میشستم آنقدر بعد چند دقیقه خوب میشد پوستم انگار اثری از قرمزی و آفتاب سوختگی نبود و چربی رو هم کنترل می‌کرد امتحانش کن

مثل ماسک استفاده کردید یا توی قالب یخ ریختید؟

مثل ماسک

من زمانی که فوتبال بازی می‌کردم چون پوستم روشن و چرب بود بعد بازی پوستم قرمز میشد و اصلا مثل لبو میش ...

باشه ممنون