2777
2789
عنوان

جای ابله مرغان

119 بازدید | 15 پست

بچه ها حدودا ۱۱ روزه ابله گرفتم و الان دیگه تقریبا همشون خشک شدن ولی ابله های روی صورتم حس می کنم دارن چال میشن من تا جایی که تونستم دست نزدم بهشون الان چیکار کنم جاشون نمونه رو صورتم ؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شما استفاده کردین کاملا از بین رفت ؟ممکنه بگین از تجربیاتتونخیلی ممنونم❤️🌻

من پارسال دم عید گرفتم!

خیلی مراقب بودم

اینو گرفتم عالی بود تو دو سه روز کلی بهترشد

یه مدل دیگه هم هست خیلی کوچیکه و گرونه ولی اونم عالی بود : ژان داوز فقط بزن رو گودی ها

کاربری ۱۷۱۹۲۸۲۷۸۲۹۲ م/ نیمچه آشپز 👩‍🍳 / خوره ی فیلم و سریال🎬📽 / TRX 🤸🏻‍♀️ / در صلح 🧘🏼‍♀️ 

من پارسال دم عید گرفتم!خیلی مراقب بودماینو گرفتم عالی بود تو دو سه روز کلی بهترشدیه مدل دیگه هم هست ...

شما جای ابله هارو کندی و گود شدن؟

اخه یه سریا میگن نمیره و از بچگی رو صورتمون مونده 

شما جای ابله هارو کندی و گود شدن؟اخه یه سریا میگن نمیره و از بچگی رو صورتمون مونده

نه من اصلا نکندم 

۲تاش روب بینیم کم گود شد

با این ترمیم کننده ها تا حد ۹۰درصد بهتر شد

کاربری ۱۷۱۹۲۸۲۷۸۲۹۲ م/ نیمچه آشپز 👩‍🍳 / خوره ی فیلم و سریال🎬📽 / TRX 🤸🏻‍♀️ / در صلح 🧘🏼‍♀️