2777
2789

مثلا آرایشی تیپ زدنی دوست پیدا کردنی با گوشی حرف زدنی بیرون رفتنی تا حالا چند بار بهم تعنه و تیکه انداخته ازش میترسم تا حرف از طلاق هم میشع میگه میرم همه خطوط هات رو در میارم خدا می‌دونه چیکارا نکردی آخه من واقعا بنظرتون میتونم آرامش داشته باشم تو این خونه  همیشه هم قهر میرم برای طلاق میگم جدا بشیم میگه بر گرد زندگی کنیم باز تا یک بحثی از جدایی و طلاق میشع میگه میرم رد همه چیزات رو در میارم از این نمی‌ترسم که این حرف رو میزنع از این میترسم که بهم شک دارع باز از طلاق گرفتن هم میترسم چون هم خیلی عاطفی ام بدون همسر نمیتونم همم شغل از خودم ندارم دستم تو جیبم باشع

خوش خندتونوووووووونم 🤣🤣🤣🤣🤣عاشق همتونم جووووووووووون 🤗🤗🤗✋

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بگو چرا تو بری خودم میرم ازت شکایت میکنم که بهم تهمت زدی بعد تو بیا ببینم چطوری میخوایی ثابت کنی تو ...

تصمیم گرفتم بزنم به بی خیالی دیگه مغزم جواب نمیدع برای هیچ چیزی 

خب مگه کاری کردی که رد در بیاره؟؟

چون فکر میکنه میگم طلاق بگیریم فک می‌کنه با کسی ام که می‌خوام طلاق بگیرم ازش

پس بگو برو رد بزن چیزی هم که دستگیرش نمیشه

همیشه این جمله رو تکرار می‌کنه باز میرم یک ماه یکی دوهفته وایمیستم میگه بیا زندگی کنیم بدون هم نمیتونیم ما

تصمیم گرفتم بزنم به بی خیالی دیگه مغزم جواب نمیدع برای هیچ چیزی

اتفاقا تمام وجود زن به عفتشه زور داره شوهر آدم انگ بچسبونه به آدم دعوا راه بنداز از خودت دفاع کن و یه چیزه دیگه قهر و آشتی تو خونه خودت راه نیافت برو خونه بابات طلاق طلاقم نکن 

اتفاقا تمام وجود زن به عفتشه زور داره شوهر آدم انگ بچسبونه به آدم دعوا راه بنداز از خودت دفاع کن و ی ...

یعنی برم خونه بابام بدون حرف از طلاق 

یعنی برم خونه بابام بدون حرف از طلاق

اصلا نرو خونه بابات یعنی چی پا میشی میری قهر عقل نداری مگه اونجا خونه تو زندگی تو چرا میری چرا دعوا و از خونه خودت میبری جار میزنی من شوهرم هزار بدی داشت یه خوبی داشت میزاشت موقع دعوا از خونه برم بیرون اگر خیلی بابات هامی زنگ بزن اون بیاد خونتون با شوهرت اتمام حجت کنه اگر نیست تو هم نرو خونه بابات به شوهرت بگو اون خودش مشکل داره فکر میکنه همه مثل خودشن