2789
عنوان

یه نکته ی ساده

610 بازدید | 86 پست

من بچه ندارم عروسی هم نکردم

مذهبی نیستم. آزادم. شاید با معیار بعضی اعضای اینجا  هم ولنگار و بی قیدم. 

ولی اصلا تو خودم نمی بینم تو تاپیک مردای نی نی سایت حرف بزنم و باهاشون همکلام شم و مشتاقشون کنم به ادامه دادن حضورشون اینجا

مثه اینه تو یه جمعی باشیم پر از خانم و چند تا مرد که بودنشون اونجا از مساله داشتنه، یه کاره بریم با اونا هم صحبت شیم و سر شوخی باز کنیم

من تو محیط واقعی اینو در شان سخصیت خودم نمی دونم ،اینجا هم همینطور

درک نمی کنم این کار بقیه رو

شوخی و مسخره بازی رو موافق نیستم

ولی چه ایرادی داره حضور آقایون توی این سایت ؟ اگر حریم رو حفظ کنن و توی هر مبحثی شرکت نکنن؟

من هر روز از هر لحاظ بهتر و بهتر میشوم ... من لایق بهترین ها هستم ^_^ http://ninisite.co/discussion/thread.asp?threadID=1218273 برای حاجتم یه صلوات بفرست ممنونم

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

شوخی و مسخره بازی رو موافق نیستم ولی چه ایرادی داره حضور آقایون توی این سایت ؟ اگر حریم رو حفظ کنن ...

چه لزومی داره اینجا دوره همی خانوم هاست

ایا زشت نیس یه خانوم توی دور همی اقاها بشینه هرچند مثلا با چادر باشه و حرف نزنه

صورت خوشی داره؟؟؟ 

بعد از سزارین هم میشه طبیعی زایمان کرد من این تجربه شیرین رو داشتم خاطرمو تو تاپیکم نوشتمhttps://ninisite.co/discussion/topic/1262136/بالاخره-من-بعداز-سزارینم-زایمان-کردم
چون شما درک نمیکنی دلیل نمیشه کار اشتباهی باشه. همونطور ک از نظر شما خیلی ها حجابتونو درک نمیکنن و د ...

چه ربطی به حجاب داشت😕اصلا حرفی از حجاب زد!!!!😑

پسری که زنده ماند(فاطمه هستم یک پاترهد😎)هی نگید وای تومردی اینجا چیکار میکنی😾😒
چه لزومی داره اینجا دوره همی خانوم هاست ایا زشت نیس یه خانوم توی دور همی اقاها بشینه هرچند مثلا با ...

اینجا اسمش نی نی سایته! 

هدف اصلیش راهنمای بارداری و بچه داریه 

تا جایی هم که من اطلاع دارم بچه یه پدر داره و یه مادر 

و اینکه توی قسمت تبادل نظر کلی موارد و مباحث دیگه هست که فقط مربوط به خانم ها نیست 

من هر روز از هر لحاظ بهتر و بهتر میشوم ... من لایق بهترین ها هستم ^_^ http://ninisite.co/discussion/thread.asp?threadID=1218273 برای حاجتم یه صلوات بفرست ممنونم
چون شما درک نمیکنی دلیل نمیشه کار اشتباهی باشه. همونطور ک از نظر شما خیلی ها حجابتونو درک نمیکنن و د ...

من چیزی از اشتباه ننوشتم و مسلمه که دارم با سنگ محک عقاید خودم قضیه رو می سنجم

نکته ای که گفتم پارادوکس این قضیه س

خانمی که شوهر بچه داره خودشو مقید می دونه چطور انقد راحت با یه مرد در سطح مجازی رابطه برقرار می کنه اونم مردی که هدفش از اینجا بودن نمی تونه چیز مثبتی باشه

راستش رو بخوای منم نمیرفتم ولی واقعا امشب حالم بد بود و اون تاپیک جز معدود تاپیکایی بود که فضای شوخی داشت.به نظرم بقیه هم با همین دیدگاه رفته بودن وگرنه ی عکس که از نت هم میشد برداشت چه اهمیتی واسه بچه ها داشت.

"کرفس" بودم😃🌹 "شجاع"و "قوی" باش😚😚 هیچ وقت نمیخواستم تو امضام بنویسم لطفا درخواست دوستی ندید ولی اگر منو نمیشناسید لطفاا درخواست دوستی ندید، محترم باشیم.🌹

شوخی و مسخره بازی رو موافق نیستم ولی چه ایرادی داره حضور آقایون توی این سایت ؟ اگر حریم رو حفظ کنن ...

بعضیاشون واقعا سوال دارن مطرح می کنن من با اونا مشکلی ندارم گرچه بازم دوس ندارم صحبت کنم

اما خودتون شاهدید بیکار غیرعادی زیاده