2777
2789
عنوان

جایگزین کاشت ناخن چیزی هست

78 بازدید | 6 پست

ناخنای کاشت شده رو دوست دارم ولی اعتقاداتم اجازه نمیده رو غسل حساسم ولی همسرمم دوست داره منتها اونم ب خاطر  همین مساعل میگه نکار ی حس لطیف و زنونه بدست میده ک خوشم میاد جایگزین بی ضرر نداره؟

ناخن مصنوعی

یاحضرت ابوالفضل علیه السلام حاجتم را بده بحق برادرت امام حسین علیه السلام خواهش میکنم آقاجان منتظرم🥺🥺.دکتر انوشه میگه:اعتمادالمثنی نداره✋️یاحضرت ابوالفضل عباس(ع)حاجت دارم شفاعتم کن.دلم اسیر چَشی بی که هیچ وفا ناشت.

عزیزم ب اعتقادات بستگی داره ..من از چن نفر پرسیدم گفت کاشت ب غسل و وضو کاری نداره اما چن نفر گفتن نه باطل میکنه

خوشبحال مردها دلشان که بگیرد سیگار می‌کشند..هرزمانی هم که باشد بدون ترس ودلهره،به دل خیابان میزنند،حتی اگرشد وسایل دم دستشان رامیشکنند،اما ما زن ها چه؟؟؟نه خیابان برای دلتنگی هایمان امن است،نه سیگار با طبع لطیفمان سازگار...نه دل شکستن ظرف ها راداریم...مازن ها که دلمان میگیرد...زورمان به موهایمان میرسد...به ناخن هایمان میرسد...به بغضمان میرسد...ما زن ها درمواقع دلتنگی خیلی قوی که باشیم نهایت درگوشه ای مچاله می‌شویم وبی صدا می‌میریم..

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چسب میخواد ک

چسب هاش راحت تر پاک میشه واسه وضو یاغسل

یاحضرت ابوالفضل علیه السلام حاجتم را بده بحق برادرت امام حسین علیه السلام خواهش میکنم آقاجان منتظرم🥺🥺.دکتر انوشه میگه:اعتمادالمثنی نداره✋️یاحضرت ابوالفضل عباس(ع)حاجت دارم شفاعتم کن.دلم اسیر چَشی بی که هیچ وفا ناشت.

عزیزم ب اعتقادات بستگی داره ..من از چن نفر پرسیدم گفت کاشت ب غسل و وضو کاری نداره اما چن نفر گفتن نه ...

باطل هست صد درصد 

یه علتش هم کلا غیر از مسئله غسل و نماز و ..  ونرسیدن اب 

جایی خوندم که یه سری فرقه های عرفانی و اخلاقی هم اجازه این کار رو نمیدن چون چاکرا بسته میشه و یه راه خروج مواد اضافی و جدب نیرو از طریق همین ناخن و دست انجام میشه. که کاشت مانع صد درصد هست . غیر از جنبه نماز و ..