2777
2789
عنوان

با شوهرم دهات نرفتم اونوقت

273 بازدید | 7 پست

چند روز اول عید دهاتشون بودیم با اینکه میلم نبود برم ولی رفتم چون اونجا خیلی بهم سخت میگذره کسی رو ندارم اونجا ...ششم عید به خاطر کارش برگشتیم کارش انجام داد حالا دیروز من خونه بابام بودم میگه بیا بریم دوباره میگم نمیام اینا رو بهم میگه که

بمون اینجا ببینم برات زندگی می شه .من خودم رفتم دهات به  زندگی جدید خودت خوش آمدی ببینم بایکی دیگه چکار می کنی .تازه میگه کلید در رو عوض میکنم که نتونی بیای ...بخدا دیوونم کرده اصلا منطق نداره از دیروز یه استرس هایی بهم وارد کرد کم مونده بود سکته کنم چکار کنم😭😭دیشب ساعت ۱۱ شب خواهرش چند بار زنگ زد برنداشتم با اینکه اصلا بهم زنگ نمیزنه

مرتیکه خبر چین همه چی رو گزارش داده

بخدا کم آوردم نمیدونم چی بگم بهش دیگه😭😭

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

جواب خواهرش رو میدادی و اگه حرفی میزد میگفتی چند روز پیش شما بودیم میخوام چند روزم پیش خانواده خودم باشم آیه نیومده که من همه عید رو اونجا باشم 

اگه دلت خنده خواست وارد این تاپیکم شو سوتی های کاربرا توشه کلی میخندی 😁 اگه دلت وا شد اگه دوست داشتی واسه حاجتم صلوات بفرست دوست خوبم ❤️.                        https://www.ninisite.com/profile/forum/topic?topicId=9894483&slug=%D8%B3%D9%88%D8%AA%DB%8C-%D9%87%D8%A7%DB%8C-%D8%AE%D9%81%D9%86-%DA%A9%D8%A7%D8%B1%D8%A8%D8%B1%D8%A7%DB%8C-%D8%B3%D8%A7%DB%8C%D8%AA&postId=389290421

واقعا چرا بعضی مردا اینقدر درک پایینی دارن، چرا وقتی به باوغ فکری نرسیدن ازدواج میکنن ، وقتی نمیدونن بعد ازدواج باید اولویتشون شادی و خوشی دونفره باشه نه اینکه مدام بچسبن به خانواده پدری که دور روز بعد عید همشون میرن سر کار و زندگیشون. غصه نخور عزیزم این درد خیلی از زن هاست