2777
2789

بچه ها من یه عمه دارم هم خودشو هم بچه هاشو دوس دارم و رابطمونم خوبه..دیشب خونمون بودن..بعد پسر عمم ب مامانم گفت دخترای تو تا چند سال دیگه۴۰۰کیلو میشن و بعدم خندید و همه هم یه لبخند ریزی زدن..منم بهش گفتم به کسی ربطی نداره!دیگه اصلا جواب نداد و همه سر سنگین شدن و نیم ساعت بعد هم رفتن..واقعا ناراحتم ک چرا بعضیا بخاطر خندیدن و هر چیز دیگه ای باید یکیو مسخره کنن و ناراحتش کنن..خودم ادمیم ک اصلا ب کسی کاری ندارم ب هیکل یکی ب قیافه ی یکی ..و اصلا حرفی نمیزنم..ولی هیچکس حد خودشو نگه نمیداره..با مادرمم صحبت نمیکنم چون دیشب از ته دل میخندید ب حرفش..از دیشب خیلی گریه کردم..نگین هم حساسی و فلان چون هستم چون خیلی زود میشکنم..سیزده بدر قراره با اینا بریم بیرون..دلم میخواد نرم.کار درستیه؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بله درسته به نظرم آدما باید باهات رو در وایسی داشته باشن کلا که هر غلطی رو نکنن

واقعا موندم ..که چرا یهو اینقد احساس صمیمیت میکنن و فکر میکنن ادما ناراحت نمیشن؟💔

مادرتون نباید می‌خندید 

نه اتفاقا خوب دفاع کردی 

اتفاقا سیزده زیاد بخور چشش دراد😂🦦

قدمات نارنجی پاییز من  🍂                                                   من هر ساله بی صبرانه منتظر پاییزم زردا و نارنجیا رو با پام هم بزنم ، لباس قشنگارو از تو گنجه دربیارم ، نم بارون بزنه رو صورتم موقع برگشتن از دانشگاه ، هدفون بزارم تو گوشم قدم بزنم پیادرو با خاطراتش بگم گور بابای دنیا و نامردیاش من پاییز را میپرستم 🧡🍁
نرو عزیزم باید بفهمن اشتباهه کارشون

اره واقعا اصلا دوس ندارم برم..میترسم پدر مادرم محبورم کنن..بخدا با ۲۰سال سن هنوزم ادم نمیتونه تصمیم بگیره تو این خونه که یجایی بره یا نه

اتفاقا سیزده بدر برو ، خیلییی ببخشید عن محلش کن هرچی گقت دوتا بزار روش جوابشو بدا

اخه دیشب انگار همشون بهشون بر هم خورده ک من جواب دادم!واسه همین دلم نمیخاد برم که بی محلی کنن و باز ناراحتی پیش بیاد

دیشب انگار خانوادگی ناراحت شدن من جواب دادم..بخاطر همین دلم نمیخاد برم ک بی محلی ببینم ..

به خاطر همین میگم برو کش پیدا نکنه‌ . احتمالا اونا مطمعن بودن پسرشون شوخی کرده و الان ناراحتن. برو جوری رفتار کن انگار اتفاقی نیفتاده

❤️ امام زمانم.. میشه نگام کنی؟ آروم شه زندگیم ؟ ❤️

تپلی؟اهمیت نداشته باشه حرف بقیه واست .چند سالسه پسر عمت

اره یکم..خودمم دلم میخاد لاغر شم ولی این موضوع اصللااا ب کسی ربطی نداره ک دخالت کنه..اون۲۹سالشه