توی زندگی پس از زندگی هم گفت که یه تحقیری کرده بود باعث شده بود طرف زندگیش بخاطر این حرف خراب بشه،،من مجرد بودم میخاستم با پسر یکی از فامیلامون که خوب بودن ازدواج کنم اینقدر فامیل گفتن تو سر تری و چرا قیافش خوب نیست وفلان من سنم کم بود ۱۷سالم پشیمون شدم توان اینکه هی بخان جلوم مسخره اش کنن و نداشتم،الان که سنم رفته بالا هرچی فکر میکنم بینه خواستگارام اون از همه مناسبتر بود واسم دلمم میخاست همون موقع قبولش کنم ولی بخاطر حرفا و نظراته بیجا نتونستم تصمیم بگیرم،الان با دوتا بچه زندگیم با شوهرم نابوده متاسفانه شوهرم خیلی داغونه در حدی که الان همه میگن ولی من نمیتونم کاری کنم گیر کردم توی این زندگی،میگم ای کاش معیارای ظاهربینی نداشتم واقعا الان ظاهر اصلا واسم مهم نیست
هییییچ آقایی توی تاپیک های من شرکت نکنه، نظر هم نده،در خواست دوستی هم نده ،بدونید از آقایون نینیسایتی حالم بهم میخوره🤮
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
خوب طرف به خاطر تحقیرش وقتی فوت شده بود چه زجرهایی دیده بود؟؟
به نظرم طرف توی اون دنیا زجر بکشه هیچ دردی را برای کسی که زندکیش تباه شده دوا نمیکنه. کاش خدا به جای زجر اون گناهکار، زندگی کسانی که اینجوری تباه میشه را درست میکرد.
من الان تو موقعیت ۱۷ سالگی توعم و هیج جوره قدرت تصمیم ندارم و نمیتونم با کسی میگن قیافش خوب نیست حتا ...
ای کاش کسی حرف نزنه بگن خودت تصمیم بگیر،این نظراتشون مارو به اشتباه میندازه،واقعا توی این سنو سال آدم نمیتونه تومه نکنه به نظرات هرچی هم بگی دهن بین نیستم ممکنه هم نظر بشی
هییییچ آقایی توی تاپیک های من شرکت نکنه، نظر هم نده،در خواست دوستی هم نده ،بدونید از آقایون نینیسایتی حالم بهم میخوره🤮