2777
2789
عنوان

چقد دلم برای نقی و فهیمه سوخت😢😂

207 بازدید | 14 پست

آخه چرا ارسطو اینجوری کرد 

نقی خط قرمز ارسطو بودددددد😭😂💔

شماها نظرتون راجب این فصلش چیه؟

تو دنیایی که ۵۷ بر ۱۹ بخش پذیره؛هیچی از هیچ کس بعید نیست...

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

منم دلم سوخت ارسطو سر یه زن که تازه از راه رسیده با نقی اینجوری کرد خیلی بد بود🥺احساس میکنم این فصل مثل همه مردم که بدجنس تر از سالای قبل شدن اینام تو صمیمت و صفارو فیلم نداره 🐕🐕🐕

سعی کن همیشه تو بهترین ورژن خودت باشی اما هیچ وقت آخرین ورژن خودت نیستی برای به دست آوردنش همیشه تلاش کن👸🏻

منم دلم سوخت ارسطو سر یه زن که تازه از راه رسیده با نقی اینجوری کرد خیلی بد بود🥺احساس میکنم این فصل ...

میدونم فیلمههه هاااا 

اما دیشب ک اونجوری نقی و گول زدن تا شهاب سنگ و ازش بگیرن و نقی بیچاره گولشون و خورد بعد اینا بهش میخندیدن انقدر دلم برای نقی سوخت درسته نقی زیاد حرف میزنه اما از پدرش نگهداری میکرد بعد چند فصل الان از فهیمه و بچهاشم نگهداری کرد باتمام دعواهاشون بازم ارسطو رو دوست داشت 

اما زن ِ ارسطو نقشه کشید تا ب نقی چیزی نگن و اون شهاب سنگو بخاطر پول ازش بگیرن اگه هما بود هیچوقت این رفتارو نمیکرد دیشب انقدرررر از زن ارسطو بدم اومد 

میدونم فیلمههه هاااا اما دیشب ک اونجوری نقی و گول زدن تا شهاب سنگ و ازش بگیرن و نقی بیچاره گولشون و ...

من که حدس میزنم زن ارسطو شهاب سنگ برمیداره به اون دوتا اسکلم نمیده 🙄🤨قسمت دیشب الان دان کنم ببینم

سعی کن همیشه تو بهترین ورژن خودت باشی اما هیچ وقت آخرین ورژن خودت نیستی برای به دست آوردنش همیشه تلاش کن👸🏻

میدونم فیلمههه هاااا اما دیشب ک اونجوری نقی و گول زدن تا شهاب سنگ و ازش بگیرن و نقی بیچاره گولشون و ...

آیییی سر شوهرم کلا گذاشتن پست فطرتا

❤️دانشجوی رشته روانشناسی بالینی ❤️