2777
2789
عنوان

لرا بیاین کارتون دارم

99 بازدید | 14 پست

اگه مهمونی فارس دعوت بشید میزبان چیکار کنه خوشحالتون میکنه و لذت میبرید و بهتون خوش میگذره؟

من با استعداد بودم، یعنی هستم ؛بعضی وقت ها به دست هایم نگاه میکنمو فکر میکنم که میتوانستم پیانیست بزرگی بشومیا یک چیز دیگر، ولی دست هایم چه کار کرده اند؟یک جایم را خارانده اند، چک نوشته اند، بند کفش بسته اند،سیفون کشیده اند، دست هایم را حرام کرده ام، همینطور ذهنم را ...!

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

لرا غذا خوب باشه(ترجیحا کباب) و صاحب خونه هم اهل گپ زدن و حرف زدن باشه، به قول لرها( خوش گفت و لفت) راضی میشن.

در تاریخ ۱۰ آذر ۱۳۸۵ ، در شهر اهواز و در بیمارستان رازی ، دختری پا به جهان گذاشت که چون مادرش هر کاری کرد، اعم از ماه ها قرص خوردن و از چهارچوب در آویزان شدن و ضربه به شکم ،ولی سقط نشد و سگ جون بود، نامش را آیه گذاشتند، یعنی معجزه و نشانه خدا. بلی او یک ته تغاری ناخواسته بود، ولی بعدا خواسته شد.

با روی خوش ازمون استقبال کنه کباب هم درست کنه محشر میشه

کباب دیگه واقعا نمیتونم 😂😂

من با استعداد بودم، یعنی هستم ؛بعضی وقت ها به دست هایم نگاه میکنمو فکر میکنم که میتوانستم پیانیست بزرگی بشومیا یک چیز دیگر، ولی دست هایم چه کار کرده اند؟یک جایم را خارانده اند، چک نوشته اند، بند کفش بسته اند،سیفون کشیده اند، دست هایم را حرام کرده ام، همینطور ذهنم را ...!
لر نورابادین؟

نه گلم

مثل خودمون خونگرم و خوشرو باشن کافیه 😍

خونگرمی مثلا تو چی میبینید؟ یکم تعریف این خونگرمی وسیعه 

لرا غذا خوب باشه(ترجیحا کباب) و صاحب خونه هم اهل گپ زدن و حرف زدن باشه، به قول لرها( خوش گفت و لفت) ...

من خیلی کم حرفم 😔

کباب دیگه واقعا نمیتونم 😂😂

فدا سرت نون ماست هم بزاری جلو مهمان لر ناشکری نمیکنه فقط اخلاق میزبان براش مهمه ک با احترام و خونگرمی باهاش رفتارکنه 

❌لطفا درخواست دوستی ارسال نکنید ❌

من خیلی کم حرفم 😔

سعی کن حرف بزنی، وگرنه میگن، رفتیم خونه فلانی، اصلا حرف نمیزد و زیاد تحویل نمیگرفت، شاید ناراضی بود که بریم خونش.

در تاریخ ۱۰ آذر ۱۳۸۵ ، در شهر اهواز و در بیمارستان رازی ، دختری پا به جهان گذاشت که چون مادرش هر کاری کرد، اعم از ماه ها قرص خوردن و از چهارچوب در آویزان شدن و ضربه به شکم ،ولی سقط نشد و سگ جون بود، نامش را آیه گذاشتند، یعنی معجزه و نشانه خدا. بلی او یک ته تغاری ناخواسته بود، ولی بعدا خواسته شد.

لرا ساده پذیرایی میکنن زیاد تجملاتی نیستن ولی خونگرمن و مهمون دوس شوهرم لره ولی زیادی مهمان دوس هس زیاده روی میکنه من نمیتونم مثل اون باشم 

من امیدم به خدا بعد خدا هم به خداست