خانوم_جعفر_آقا مدیر عضویت: 1403/12/23 تعداد پست: 445 عنوان با دلتنگی دوران نامزدی چجوری کنار میاید🥲 | مشاهده متن کامل بحث + 512 بازدید | 41 پست دوتا شهر متفاوتیم ، دلم براش تنگ میشه شما چجوری کنار میاید البته چن روز عید و خونشون بودم تازه اومدم خونه خودمون ولی دلم براش تنگ شد زود آنچه میدهی، به تو باز میگردد؛ حال بنگر خیر است یا شر ... 1404/01/11 | 12:49 2 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
عالیهa_m عضویت: 1403/12/10 تعداد پست: 3060 نه دیگه منظورم اینه مثلا بعد یه مدت همو می بینیم خیلی شیرینه ،شاید اگه همش کنار هم بودیم حسش اینجوری ... اوهوم راست میگیولی من هیجوقت این حسو تجربه نکردم😫😂
خانوم_جعفر_آقا مدیر استارتر عضویت: 1403/12/23 تعداد پست: 445 دوماهههه چجوری تحمل کردیننننننما سر یه چیزی باهم قهر بودیم دو روز همو ندیدیم ولی زنگ و پیام بود(جفتم ... دیگه باید تحمل کنی😂😂وااای چقد قشنگ آنچه میدهی، به تو باز میگردد؛ حال بنگر خیر است یا شر ...
خانوم_جعفر_آقا مدیر استارتر عضویت: 1403/12/23 تعداد پست: 445 چجوری آشنا شدی؟نگو روبیکا🤣 نه پسر خاله مامانمه روبیکا چیه😂😂 آنچه میدهی، به تو باز میگردد؛ حال بنگر خیر است یا شر ...
خانوم_جعفر_آقا مدیر استارتر عضویت: 1403/12/23 تعداد پست: 445 اوهوم راست میگیولی من هیجوقت این حسو تجربه نکردم😫😂 ایشالا همیشه کنار باشید سختی دوری و نکشی😂 آنچه میدهی، به تو باز میگردد؛ حال بنگر خیر است یا شر ...
totfarangikhanom عضویت: 1403/12/11 تعداد پست: 3711 تهش میدونی مال هم هستینحالا تو بگو با دلتنگی کسی که عاشقت کرده و رفته و تو هنوز چشم انتظاری چطوری باید کنار بیام؟ درون قلبم هیچگونه انرژی برای تنفر از کسی ندارم و قلبم جایی برای چنین آلودگی های ندارد من یا دوستت خواهم داشت یا برایت آرزو میکنم که بهبود پیدا کنی✨
خانوم_جعفر_آقا مدیر استارتر عضویت: 1403/12/23 تعداد پست: 445 ممنون عزیزم خدا شما رو حفظ کنه واسه هم مرسییی سلامت باشید 🥲🥲❤️❤️ آنچه میدهی، به تو باز میگردد؛ حال بنگر خیر است یا شر ...
نداو عضویت: 1400/03/11 تعداد پست: 94 چراا😂😂 همین حسی که الان داری کلی شیرینه،بعد ها به یاد آوردنش براتون خیلی شیرین تر میشه🥺✨حس خوب و تکرار نشدنی ایه✨
خانوم_جعفر_آقا مدیر استارتر عضویت: 1403/12/23 تعداد پست: 445 تهش میدونی مال هم هستینحالا تو بگو با دلتنگی کسی که عاشقت کرده و رفته و تو هنوز چشم انتظاری چطوری ب ... بمیرم واسه دلت 🥲 آنچه میدهی، به تو باز میگردد؛ حال بنگر خیر است یا شر ...
خانوم_جعفر_آقا مدیر استارتر عضویت: 1403/12/23 تعداد پست: 445 همین حسی که الان داری کلی شیرینه،بعد ها به یاد آوردنش براتون خیلی شیرین تر میشه🥺✨حس خوب و تکرار نشد ... انقد زمان زود میگذره تا چشم بهم بزنیم خونه خودمونیم و یادآوری میکنیم خاطرات نامزدیو🥲 آنچه میدهی، به تو باز میگردد؛ حال بنگر خیر است یا شر ...
totfarangikhanom عضویت: 1403/12/11 تعداد پست: 3711 بمیرم واسه دلت 🥲 خدا نکنه عزیزدلم🥲💔 درون قلبم هیچگونه انرژی برای تنفر از کسی ندارم و قلبم جایی برای چنین آلودگی های ندارد من یا دوستت خواهم داشت یا برایت آرزو میکنم که بهبود پیدا کنی✨
خانوم_جعفر_آقا مدیر استارتر عضویت: 1403/12/23 تعداد پست: 445 خدا نکنه عزیزدلم🥲💔 🥲💔 آنچه میدهی، به تو باز میگردد؛ حال بنگر خیر است یا شر ...