2777
2789

من دیشب تا دیروفت بیدار بودم و امروز تا نیم ساعت پیش خواب بودم

مامانم سه چهار بار اومد بیدارم کنه و خب من بخاطر حساسیت قرص خوردم که خواب اوره و خب بیدار نشدم ولی گفتم که خودم بیدار میشم و هم دارویی که برای افسردگی مصرف میکنم هم خواب اوره و جالبه که من ۸ساعت بیشتر نخوابیدم!یعنی خوابم زیاد نبود

دفعه اخر با کلی عصبانیت و دعوا هرچی میتونست بارم کرد 

از لحضه ای که بیدار شدم یه حس بد و مزخرفی دارم استوریای بقیه رو دیدم همه برای عید اماده شدن من حتی یه دوش نگرفتم

مامانم قرار بود یه قسمت لباسم که مونده رو بدوزه تا بهش گفتم با عصبانیت و داد و بیداد که زود بیدار میشدی کمک میکردی درستش میکردم نه الان و...جالبه الان سرش تو گوشیه کاری نمیکنه😑

اعصابم خیلیییی خرابه خیلییی

مامانم میدونه تایم خوابم بهم ریخته و دست من نیست اما بازم گیر میدهههه

کاش میتونستم برای عیدد دیدنی نرم چون واقعا حالم بد شد و این حال بد تا اخر شب باهامه:)

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.